Gnezdoto.net
Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване с Телец илюстрация: azramag.ba

Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване с Телец

Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване с представител на тази зодия...

Телецът е търпелив, надежден, добросърдечен, обичащ и устойчив. Има много силно развито чувство за собственост.

Душата на Телеца жадува за сигурност, стабилност и комфорт. Човек, роден под този знак, може да бъде отличен по силното си, тихо, но уверено поведение. Трудно е Телецът да бъде изкаран извън себе си. Но добре е да се помни, че той не може да бъде малко раздразнен - или е спокоен, или е побеснял.

Телецът е топъл и гостоприемен домакин, но самият той не обича да ходи на гости. Предпочита рутината. Всякакви промени му скапват настроението. Природата му е резервирана и практична.

Макар да са умни, Телците нямат желание да се доказват пред своите приятели. Те по-скоро биха оставили околните да изпъкват и биха се проявили само в точните моменти.

Телците имат голям интерес към всички физически въпроси. Те са верни на приятелите и любимите си. Но ако ги обидиш, ще го помнят цял живот. 

Никой друг знак не е по-близо до земята от Телеца. Хората от тази зодия обожават природата и цветята. Обикновено са невероятно здрави, но ако се разболеят, се възстановяват бавно главно заради неподчинението си на лекарите.

Търпението на Телеца е пословично. Той може години наред да понася, без да се оплаква, голям емоционален и физически стрес, а околните дори да не подозират за това. Колкото повече неприятности му се стоварват, толкова повече сили той намира, за да ги изтърпи. Рядко е жесток и отмъстителен.

Представителите на зодията са способни да защитават докрай своята гледна точка, дори и когато тя отдавна е загубена.

При общуването с Телец най-добре избягвайте съветите и препоръките, дори и много да ви се иска да ги изкажете. Външно миролюбив, той лесно се ядосва, когато си помисли, че го подценяват.

Парите и Телците винаги вървят заедно. Обичат да натрупват и власт, и пари. Не са алчни, но не харчат за щяло и нещяло. Телецът е управляван от Венера и търси хармония с околната среда.

Чувствен и сексуален е. Обича да е част от екип. Има обаче репутация на голям инат.
От Телците стават добри учители, учени, дизайнери, готвачи.

Музиката и живописта вълнуват Телеца. В мислите му няма дребнави неща. Домът е неговата крепост. Основната черта на характера му е упоритостта. Копнее за вътрешна сигурност.

Домът на Телеца е консервативен, традиционен и луксозен. Най-важното нещо е комфортът. Обичат спокойни и безопасни пространства, в които да релаксират и успокояват духа си. Харесват скъпи меки дивани от кожа или с цветни мотиви. Особено им допадат грамадните мебели - огромни телевизори, царски легла, пищни вани. Обожават драперии от коприна, сатен, кадифе. Нежните им крака трябва да чувстват топлината на пухкав килим. Любими са им всички нюанси на бялото и пастелните цветове.

Телецът цени качеството и търси стойностни инвестиции. С удоволствие ще вложи пари в произведения на изкуството, от които лъха история. Подрежда картини, скулптури или архитектурни елементи в интериорния дизайн. Къща с балкон или огромни френски прозорци, водещи към красива градина, е мечта за този земен знак.

Спалнята на Телеца е място за сластни наслади и божествени удобства. Огромно внимание получава и кухнята, защото са чревоугодници. В нея царят земни тонове, дървени шкафове, глинени или каменни плочки, рафтове с готварски книги и отбрани питиета, саксии с цветя и зеленина. Всеки Телец би искал да има и голям килер, пълен с хранителни запаси и лакомства.

Жената Телец

Дамите с този зодиакален знак се стремят към баланс в живота. Те обичат природата и искат да живеят в комфорт и цветно обкръжение.

Жената Телец обича сигурността и би била предана майка. Поради тази причина тя предпочита да остане в познатия коловоз, отколкото да предизвика неизвестната промяна. Хубавото е, че представителките на тази зодия се учат бързо и съществува малка вероятност да повтарят една и съща грешка два пъти.

Жените Телец обичат красивите вещи, цветя, рокли, изисканата кухня и вино. Това са възвишени жени, съчетаващи всички прекрасни качества, които мъжете търсят. Възприемат хората такива, каквито са. Практически здрав разум - ето това е важно за тях.

Имат остро развито чувство за хармония във всичко. Също и забележителен вкус. Обичат дрехи от качествени и естествени материали. Предпочитат това, което може да се носи дълго време и винаги е модерно.

Трябва да избират дрехи, които подчертават женствеността им - дълга рокля с дълбоко деколте, красиви обувки и задължително шапка, която много им отива. Ако си боядисат косата в златисти или медни тонове, изглеждат като богини. Парфюмът на Телеца са сладките цветни нотки, свежият аромат на бергамот, полъхът на горски мъх, ароматът на ванилия, канела, риган или иланг-иланг.
За ароматерапия са подходящи масла от роза и гераниум.

Мъжът Телец

Упорит, твърдоглав и несломим - Телецът никога не бърза с взимането на решения, но ако вече си е поставил цел, ще се движи към нея като валяк за асфалт - бавно, но сигурно. Спорът с Телец си е истинско изпитание за нервите. Този мъж не само не умее да преговаря, но и не желае да се научи да го прави. "Съществуват две гледни точки - едната е грешна, а другата е моята" - счита Телецът и никакви доводи не могат да му въздействат.

Мъжът Телец е убеден в това, че любовта от пръв поглед е пълна глупост, измислена навремето от отвеян романтик. Нуждае се от време, за да може страстта да го завладее, и по правило влюбването му е предшествано от дълъг подготвителен период. Обичайните женски похвати от типа на кокетниченето практически нямат никакъв ефект върху този мъж.

Телецът обича да се обгражда с комфорт. Ако ви е поканил на гости в дома си, всичко ще бъде като сцена от любовен роман - приглушена светлина, тиха и приятна музика, шампанско... при това, сервирано със стил. Всички тези детайли за него са не по-малко важни от самия процес на съблазняване и резултата от това.

Мъжът Телец се отличава с умението си да се разбира с околните. Ако критикува някого за нещо, то ще го направи градивно.

Този мъж не се страхува от тежката работа - колкото повече препятствия има на пътя му към целта, толкова по-голям интерес представлява тя за него.

Представителят на тази зодия знае цената на парите и посяга към спестяванията си само, когато е твърдо убеден, че това е наистина необходимо. Въпреки това не бързайте да окачествявате въпросните мъже като скъперници - това, че не хвърля парите си на вятъра, далеч не означава, че ще му досвиди да ви поднесе обеци, които сте си харесали, ноутбука на Вашите мечти или билет за пътешествие като подарък за рождения ви ден.

Ако искате да се научите как да общувате правилно с мъжа Телец, вземете пример от тореадорите, които не се втурват директно към бика, а търпеливо изчакват той сам да се приближи до тях. Телецът е идеален партньор за търпеливите и разумни жени, които търсят в мъжа закрилник и мечтаят да могат да се скрият зад крепкото му рамо от всички житейски несгоди.

източници: zdravni.combelladonna-bg.comtialoto.bg

Вижте още: Датата, на която сте родени, влияе на любовния ви живот

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki