Logo
Печат на тази страница
Годината на Огнения петел: 10 неща, които трябва да знаем

Годината на Огнения петел: 10 неща, които трябва да знаем

Китайската Нова година започна на 28 януари 2017 г. и ще свърши на 15 февруари 2018 г. като според Източната астрология тя ще премине под знака на Червения огнен петел.

Ето 10 неща, които е добре да знаем за годината на Червения огнен петел:

1. През годината на Огнения петел най-трудно ще бъде в началото. Първите няколко месеца от Китайската Нова година ще бъдат най-тежки, защото тогава всеки от нас ще трябва да се пребори с вредните навици и пороци, с комплексите и страховете си, ако иска да успее след това.

2. През годината на Огнения петел трябва да търсим хармонията с интимната половинка, семейството, приятелите, колегите, защото Петелът е управляван от огнения елемент.

Това е времето, в което всеки един от нас трябва често да се усамотява и да търси вътрешния баланс на ума и душата.

3. През годината на Огнения петел ще работим здраво, защото Петелът е известен със своята целеустременост, ефективност, честност. Това е времето, в което всеки един от нас не само може да гради успешна кариера, но и да преследва мечтите си.

Годината на Огнения петел е невероятно подходяща за успешна самореализация, за усвояване на нови професионални върхове или за смяна на местоработата.

4. През годината на Огнения петел трябва да се отнасяме сериозно към парите и да ги харчим разумно - трезво да преценяваме рисковете и да се разпростираме според джоба си.

Годината ще бъде успешна и за бизнеса. Много от нас ще се замислят за собствена фирма, а по-малките компании ще започнат стремително да растат и да се разширяват, а големите - да превземат нови пазари и територии.

5. През годината на Огнения петел, ако искаме да бъдем здрави, трябва да се обърнем към природата - лечение с билки и гъби, хомеопатия, алтернативни практики, йога, медитация... Не забравяйте да правите и редовно любов, защото освен наслада, сексът е и здраве и гони стреса надалеч.

Годината на Петела обещава увеличаване на болестите на дихателните пътища и епидемиите от грип, а в края на годината трябва да се пазим от опасни травми.

6. През годината на Огнения петел необвързаните имат почти 90% шанс да срещнат любовта на живота си, дори да сключат брак. Ако вече сте създали семейство, това е много благоприятен период да планирате бременност - зачеването ще се случи лесно, бременността ще мине леко, ще родите здраво и спокойно бебе.

7. През годината на Огнения петел всичко ще бъде обагрено в червено, но трябва да избягваме да носим този цвят. Освен за червеното облекло и аксесоари, трябва да забравим и за червените камъни като рубин или гранат.

За да тушираме огнената стихия на червеното, хубаво е да заложим на земните цветове - бежовото, пясъчните нюанси и светложълтото. Кафявото и жълтото са цветовете на Годината на Петела, които са подходящи за всички знаци от Китайския зодиак.

8. През годината на Огнения петел задължително трябва да имаме лилавите нюанси в интериора на дома и офиса. Според Фън шуй, ако заложите на този цвят в обзавеждането, късметът винаги ще е с вас. Лилавото, което се получава от смесването на синьо и червено, символизира сила, благородство, лукс, независимост, креативност, амбиция.

9. През годината на Огнения петел почти всички зодии от Китайския хороскоп ще се чувстват добре. Годината ще бъде супер успешна за хората от зодия Дракон. Отлична за родените под знака на Змия, Вол и Петел. Плъх и Тигър също ги очаква ползотворна година. За Коза, Глиган и Маймуна ще има от всичко - добро и лошо, радост и мъка, смях и сълзи... Заек, Кон и Куче да се готвят за изпитания, защото годината за тях ще бъде най-тежка.

10. През годината на Огнения петел заложете на два камъка - аметист и топаз.

Aмeтиcтът e извecтeн ĸaтo ĸaмъĸa нa "дyxoвнocттa и дoвoлcтвoтo". Той имa ycпoĸoявaщ и peлaĸcиpaщ eфeĸт, ĸoнтpoлиpa нeгaтивнитe миcли, подпомага пpeoдoлявaнeтo нa cтapи eмoциoнaлни paни, дaвa пpoницaтeлнocт в бизнec дeлaтa.

Toпaзът e мoщeн лeчeбeн ĸaмъĸ, който cтимyлиpa мeтaбoлизмa и xpaнocмилaнeтo, peгyлиpa пpитoĸa нa ĸpъв, успокоява нервите и балансира духа. Cиният тoпaз нacъpчaвa твopчecĸoтo вдъxнoвeниe, yĸpeпвa щитoвиднaтa жлeзa, пoдoбpявa oбмянaтa нa вeщecтвaта и подпомага cвaлянето на ĸилoгpaми. Жълтият тoпaз пpoтивoдeйcтвa нa лoшитe нacтpoeния и ycпoĸoявa paздpaзнитeлнocттa, пpичинeнa oт липcaтa нa cън. Πoмaгa дeтoĸcиĸaциятa нa opгaнизмa и peгeнepaциятa нa тъĸaнитe. Избягвайте да носите розов топаз през годината на Петела, защото той в себе си има червено.

източник: highviewart

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.


©2020 -2021 GneZdoto. Всички права запазени