Gnezdoto.net

Получавайте избрано съдържание по темите, които Ви интересуват ...

Формулата на щастието

Формулата на щастието

– ЗНАМ! – радостта, хармонията, покоят и усещането за Щастие се сляха в един общ душевен порив. Клим клекна и уверено изписа на влажния крайбрежен пясък ключовата Формула за смисъла на Живота:

ЩАСТИЕ = ВЯРА + НАДЕЖДА + ЛЮБОВ

– Поздравявам те с победата! – каза най-сетне той. – Ти сам стигна до осъзнаването на Формулата на щастието и я извлече единствено от собствените си усещания.

– Значи всичко е правилно? – попита малко учудено Клим.

– Така е. А ти да не очакваше суперсложно математическо уравнение с десет неизвестни? Да, представи си – всъщност всичко е много просто! Тази формула е толкова банална и достъпна, че всеки я знае, или най-малкото словосъчетанието „ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ е познато на абсолютно всички, просто никой не го е обявявал официално за основно правило. Това е азбучна истина, заложена изначално от Създателя у всеки човек. Той предполагал, че хората ще съумеят да я прочетат и разшифроват самостоятелно, но, както се оказа, това не е дадено всекиму, макар че е трудно да се измисли нещо по-просто. Какво е ВЯРАТА? Както си спомняш, това е да се включиш в Системата, да повярваш в Създателя и в Божествения си произход и предназначение. НАДЕЖДАТА са твоите правилни мечти, искрените ти желания, светлите чувства и последвалите ги организирани действия, основани на Доброто и Милосърдието. А без енергията на ЛЮБОВТА, която движи Вселената и храни всяко живо същество на тази планета, Животът е невъзможен изобщо. Можеш да усетиш колосалната сила на Любовта, дори да се научиш да я управляваш изцяло, ако държиш Сърцето си отворено. Който не обича, той не е познал Бога, защото Бог е Любов. Ти не промени своите КРЪСТОПЪТИЩА, това е невъзможно, но промени отношението си към тях, следователно трансформира информационното си поле. С една дума, самият ти се промени, затова и успя да откриеш ФОРМУЛАТА НА ЩАСТИЕТО. По този начин достигна до отговора на основния въпрос: В КАКВО Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА?

откъс от книгата "Кръстопът" на Владимир Чеповой

Вижте още: ЗА ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПРАВИМ НА КРЪСТОПЪТИЩАТА НА ЖИВОТА


КНИГИТЕ, КОИТО ПРОМЕНИХА МИЛИОНИ СЪДБИ!

krustoput chepovoi 20

КРЪСТОПЪТ от Владимир Чеповой
НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ С 20% ОТСТЪПКА.
СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ:

prmopack krystopyt 870x387 min

ПРОМОПАКЕТ "КРЪСТОПЪТ"
КНИГА 1: КРЪСТОПЪТ - ЗА ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПРАВИМ НА КРЪСТОПЪТИЩАТА НА СЪДБАТА
КНИГА 2: ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА. 150 ПРИТЧИ ЗА ИЗКУСТВОТО НА ЖИВОТА

 

 
 

Още публикации от категория "ИЗБРАНИ ОТКЪСИ ОТ ИЗБРАНИ КНИГИ"

vig vsi4ki
 
 
nesletters

kor kak raboti jivotyt gift min

kor vinagi ima nadejda gift min

kor zlatniyat grad gift min

kor az te chuvam min

kor krystopyt gift min

kor ikigai gift min