Gnezdoto.net

Получавайте избрано съдържание по темите, които Ви интересуват ...

Всяка любов ти носи подарък unsplash.com

Всяка любов ти носи подарък

В нощите си все към тебе пътувах. Пристигах тихо и като невидима прашинка присядах на дивана в дневната ти и те чаках. Още те виждам с вътрешното си зрение – красив и снажен. Още пътувам в мислите си към теб. И тихо обгръщам раменете ти. Изпращам ти любов и светлина, осъзнавайки, че ти си бил една милиминка пълнеж в моята човешка съдба-игра. Изпращам ти балон от целувки и прегръдки. И ти благодаря.

Не всяка любов идва, за да ни рани. Напротив. Чрез хората, които докосват сърцата ни, Бог ни пробужда. След една отишла си любов, този който е бил влюбен, страда. Но не за това ни се дават любовите. Те ни носят посланията на Вселената.

Спомняш ли си как ме учеше да вярвам в себе си и да си поставям високи цели? Тогава те помислих за чудак. Та аз си бях едно най-обикновено момиче. Тогава още не съм знаела истинската си стойност. Ти беше този, който видя светлината в мен и ме посъветва да развия себе си. Мислех те за странен. Докато не узрях и сама видях как вътре в мен грее топчица светлина, примесена с любов. Едва тогава те разбрах. Прости ми за невежеството. Днес разбирам какъв е бил подаръкът на твоята любов - обичай себе си. И ти благодаря.

Не всяка любов ще създаде семейство и поколение. Така, както не всяка кокошка ще измъти пиленца. Но всяка любов е малка частица от онази голямата, истинската любов. Твоята любов ме направи по-мъдра и осъзната. Благодаря ти.

Ти си замина от живота ми, но думите и делата ти останаха. Парещият ти искрен поглед, пълен с толкова много светлина и красота още ме топли. Болката от раздялата ни отдавна си замина. Но подаръкът, който ми донесе, остана. И да исках, не можех да го изхвърля. Думите ти бяха семенце, попаднало в благоприятна почва и среда. Покълнаха и ето ме на - друга съм, променена. Едва сега, след 2 години, открих какъв дар си ми дал. Понякога духовното невежество ни пречи да получим най-хубавите подаръци. Твоят подарък вече е факт – обичам и уважавам себе си.

Автор: Elen Dejavu / elendejavu.blogspot

Вижте още: ЕМОЦИОНАЛНОТО ПРЕЧИСТВАНЕ СЛЕД РАЗДЯЛА


НОВА КНИГА:

NE BYDI IDIOT novo min

НЕ БЪДИ ИДИОТ! НЕ СЕ ПРЕЦАКВАЙ САМ! от Лари Уингет
Имаш ли план за успех? Защо нямаш? Време е да спреш да дрънкаш за нещата, които искаш. Време е да спреш да губиш времето си с извинения и обяснения защо не си точно такъв, какъвто трябва да бъдеш.
Тази книга е лекият ритник, от който имаш нужда, за да се откажеш от лошите си навици, които ти пречат да постигнеш целите си. Дай си сметка какво наистина искаш, не какво казваш, че искаш, и се хвани за работа.
"Това не е книга за философията на успеха. Това е книга за практическото приложение на успеха. Това е призив за действие. Целта ми е да я прочетеш, след това да я оставиш настрани и да направиш нещо!“ КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ КНИЖАРНИЦА ГНЕЗДОТО С 20% ОТСТЪПКА ...
НОВА КНИГА:

Ако ти знаеше... Елчин Сафарли

АКО ТИ ЗНАЕШЕ... от Елчин Сафарли
Това е историята на едно момиче, което бяга от миналото, история за любовта, която лекува, удивлява и отново те връща към живота. Една млада жена пристига в Овалния град напълно изгубена, измъчена от обстоятелствата, болна и най-вече – с натежало сърце. Тя идва, за да забрави миналото, да избяга от родния си град и от един мъж... а може би и за да умре.
Но открива нови приятели, помирява се с миналото и... среща един мъж.
„Ако ти знаеше...“ е книга за необятната женска душа, за надеждата и избора, за втория шанс... КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ КНИЖАРНИЦА ГНЕЗДОТО С 20% ОТСТЪПКА ...

„Една книга трябва да бъде брадвата за замръзналото море вътре в нас“.
„Някои книги сякаш са ключовете за непознатите стаи в собствения ни замък“.
Франц Кафка

all books 1 min


НОВА КНИГА:

NE BYDI IDIOT 650x650 min
Виж повече за книгата ...

ako ti znaeshe 650x650 min
Виж повече за книгата ...

„Една книга трябва да бъде брадвата за замръзналото море вътре в нас“.
„Някои книги сякаш са ключовете за непознатите стаи в собствения ни замък“.
Франц Кафка

all books 1 min

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ИЗКУСТВОТО НА ЛЮБОВТА"

vig vsi4ki
 
 
nesletters

kor kak raboti jivotyt gift min

kor vinagi ima nadejda gift min

kor zlatniyat grad gift min

kor az te chuvam min

kor krystopyt gift min

kor ikigai gift min