Gnezdoto.net

Получавайте избрано съдържание по темите, които Ви интересуват ...

За романтичките с любов…

За романтичките с любов…

Да! Романтичка съм, безумно влюбена съм в любовта, в сърчицата, дантелите по прозорците, малките панделки, маргаритките, кутийките с камъчета, картичките с три думи, които могат да ускорят пулса ми и да ме разплачат, в баладите и разбитите сърца, които се лекуват с любов... Защото вярвам, че сме създадени за обичане. Не! Създадени сме за много обичане!

Влюбена съм в красивите залези и вятъра в косите, в ръката, която стиска моята и ме води към красивия морски бряг, в мокрото от дъжд лице, което ми се усмихва, и в топлите устни, които ме целуват. Влюбена съм в изчервените му бузи, когато казвам колко е красив... Влюбена съм в разтопения шоколадов бонбон в джоба му, който е запазил за мен, в ръката му, когато ме придърпва към себе си, усетил мъжки погледи върху мен. Влюбена съм в дъждовните следобеди, прекарани в леглото, и в среднощните разговори в колата. Влюбена съм в безмълвните телефонни обаждания и безсмислените разговори, крещящи „Обичам те“. Влюбена съм в безсънните нощи, когато мисля за него и в съобщенията за „лека нощ“. Влюбена съм в скандалите и горещите сдобрявания след тях. Влюбена съм в реалността на нереалната любов.

Никога няма да спра да бъда такава, никога няма да направя любовта обикновена, безлична, ежедневна... И в най-трудния ден, когато ми идва да избягам от нея, пак си изваждам романтичните очила, за да видя онзи, в който се влюбих, онзи, без който ми е трудно да заспивам вечер, онзи, с който обичам да се събуждам сутрин, онзи, чиято прегръдка разтапя насъбралата се горчилка от деня ми, онзи, чиято любов калява душата ми... И го виждам отново, намирам го, за да го заобичам, въпреки времето, което ни е променило!

Никога няма да спра да гледам романтични филми и да слушам песни за любовта, никога няма да спра да рисувам любовта с красиви думи, няма да я предам, няма да се откажа от нея и да повярвам, че не съществува.

Романтичка съм. Загубена в илюзия или пък живееща в най-голямата реалност? Търся любовта във всяко настроение, зад страховете, болката, гнева. Навсякъде. Не се срамувам да изглеждам глупаво, когато я усетя около себе си, когато загубя своя разум и полетя в безумие и пеперуди.

Не се страхувам да попивам сълзите на любовта, да обличам сивите делници в красиви цветове, да прегръщам и целувам наранените сърца, да говоря за любовта, онази - отречената, скритата и отхвърлената, остарялата. Да, от нея боли. Знам! Но без нея би боляло много повече...

Не, аз не съм оптимист, не живея в розов балон, не винаги ми е красиво... Но обичам! И с любов лекувам всяка рана.

Неви Боджукова е семеен консултант. Вижте още нейни статии и допълнителна информация за нея ...

Вижте още: ПО СЛЕДИТЕ НА ВЛЮБЕНИТЕ


НОВА КНИГА:

NE BYDI IDIOT novo min

НЕ БЪДИ ИДИОТ! НЕ СЕ ПРЕЦАКВАЙ САМ! от Лари Уингет
Имаш ли план за успех? Защо нямаш? Време е да спреш да дрънкаш за нещата, които искаш. Време е да спреш да губиш времето си с извинения и обяснения защо не си точно такъв, какъвто трябва да бъдеш.
Тази книга е лекият ритник, от който имаш нужда, за да се откажеш от лошите си навици, които ти пречат да постигнеш целите си. Дай си сметка какво наистина искаш, не какво казваш, че искаш, и се хвани за работа.
"Това не е книга за философията на успеха. Това е книга за практическото приложение на успеха. Това е призив за действие. Целта ми е да я прочетеш, след това да я оставиш настрани и да направиш нещо!“ КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ КНИЖАРНИЦА ГНЕЗДОТО С 20% ОТСТЪПКА ...
НОВА КНИГА:

Ако ти знаеше... Елчин Сафарли

АКО ТИ ЗНАЕШЕ... от Елчин Сафарли
Това е историята на едно момиче, което бяга от миналото, история за любовта, която лекува, удивлява и отново те връща към живота. Една млада жена пристига в Овалния град напълно изгубена, измъчена от обстоятелствата, болна и най-вече – с натежало сърце. Тя идва, за да забрави миналото, да избяга от родния си град и от един мъж... а може би и за да умре.
Но открива нови приятели, помирява се с миналото и... среща един мъж.
„Ако ти знаеше...“ е книга за необятната женска душа, за надеждата и избора, за втория шанс... КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ КНИЖАРНИЦА ГНЕЗДОТО С 20% ОТСТЪПКА ...

„Една книга трябва да бъде брадвата за замръзналото море вътре в нас“.
„Някои книги сякаш са ключовете за непознатите стаи в собствения ни замък“.
Франц Кафка

all books 1 min


НОВА КНИГА:

NE BYDI IDIOT 650x650 min
Виж повече за книгата ...

ako ti znaeshe 650x650 min
Виж повече за книгата ...

„Една книга трябва да бъде брадвата за замръзналото море вътре в нас“.
„Някои книги сякаш са ключовете за непознатите стаи в собствения ни замък“.
Франц Кафка

all books 1 min

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ИЗКУСТВОТО НА ЛЮБОВТА"

vig vsi4ki
 
 
nesletters

kor kak raboti jivotyt gift min

kor vinagi ima nadejda gift min

kor zlatniyat grad gift min

kor az te chuvam min

kor krystopyt gift min

kor ikigai gift min