Gnezdoto.net
Заблудите, които жените имат по отношение на мъжете

Заблудите, които жените имат по отношение на мъжете

Като консултант, астролог, жена и приятелка всекидневно се боря със заблудите, които жените имат по отношение на мъжете. Mомичета, понякога се налага да свалим розовите очила и да погледнем фактите в очите.

Той ме е удрял, но никога не ми е изневерявал

Скъпа, мъж, който те удари, може да направи абсолютно всичко. И дори един шамар прави всичко останало безсмислено.

Той е изневерявал на всичките си приятелки, но на мен ще е верен

Лоялността е качество. Възпитава се вкъщи през първите 7. Егоизмът също. Както и честността. Хората се събират заради своите общи ценности. И се разделят отново заради тях. Задай си въпроса "Какви са моите ценности? И какъв мъж искам до себе си?"

Той се прибира пиян, но обеща, че ще спре заради мен

Никой не може да направи каквото и да е заради някой друг. И дори и това да се случи, ефектът ще е временен. Всички правим всичко на първо място заради себе си.

Той не е влюбен в мен, но аз знам, че с времето ще се влюби

Любовта или я има, или я няма. Тя е чувство. Като психолог и астролог няма как да замахна с вълшебна пръчка и да накарам някой да се влюби. С времето идва привързаността, приятелството... Гради се доверието. Но любовта е друго нещо.

Между нас няма химия, но нещата, ще се оправят

Сексът с времето може да стане по-добър, може да стане и по-лош. Но не очаквай, че ще запалиш пожар там, където няма искра.

Той ме сравнява с бившата си жена, но с времето ще спре

Дори на подсъзнателно ниво всички правим сравнения с вече познатия ни модел. Въпреки това, ако с времето продължава, приеми, че ти не си копие, а оригинал. И можеш да бъдеш обичана от някой друг заради това, което си. Не заради това, което очаква да бъдеш.

Той ме обижда, когато е ядосан, но аз знам, че ме уважава

Мъж, който уважава жените, не ги унизява. Не ги псува. И не ги нарича с имена, които не искам да напиша. Истинският, зрял и осъзнат мъж цени жената до себе си.

Той не ме е запознал със семейството и приятелите си, но иска нещо сериозно

Ако един мъж твърди, че иска семейство от теб и една или повече години не те е запознал с най-близките си, е време да се замислиш върху неговите твърдения. Защото мъжете не изразяват себе си чрез думи. А чрез действия.

автор: Деница Красимирова; източник: highviewart

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ИЗКУСТВОТО НА ЛЮБОВТА"

vig vsi4ki