Gnezdoto.net

Получавайте избрано съдържание по темите, които Ви интересуват ...

Защо трябва да имаш здрава основа в душата си?

Защо трябва да имаш здрава основа в душата си?

Душата ти трябва да има здрава основа и ясна вътрешна координатна система, която да съвпада с вселенската. Както Полярната звезда в координатната система на Земята, която винаги сочи на север.

Виждаш ли далечното морско дъно? Не. Там, в най-дълбокото, то е скрито от очите, но ти вярваш, че го има. Повърхността може да кипи от всякакви вълни и бури, но те така или иначе не нарушават стабилността и постоянството на дъното като основа. Същото се случва и с душата.

Състоянието на душата не е поетично словосъчетание, а много дълбока и фундаментална информационно-енергийна субстанция. Всички видими прояви в твоя живот са само периодични вълнения на водата, предизвиквани ту от положителни, ту от отрицателни емоции. Но каквото и да се появява на твоята „повърхност“ – дали ще са големи вълни от истинска буря или просто игрива пяна, никаква суета на суетите няма да наруши здравата ти основа, ако ти сам не я разрушиш.

Нещо подобно се случва при разрушително цунами. Всичко започва от нарушения в самата основа! Движенията на тектоничните плочи на Земята за минути повличат след себе си разрушителната вълна на цунамито, което унищожава стотици хиляди животи.
Така е и в твоя живот. За да не се превърнат вълните в живота ти в разрушително цунами, трябва да имаш в душата си истинска и здрава основа и да не позволяваш да я разклащат обиди, злоба, завист и гняв. Защото това може да се окаже смъртоносно за живота ти.

И това не толкова трудно. Божествената мъдрост и законите на Мирозданието винаги са били достъпни за всички. ТРЯБВА САМО ДА ГИ ОТКРИЕШ В СЪРЦЕТО СИ...

Откъс от книгата „Кръстопът“ на Владимир Чеповой

СЕГА С 30% ОТСТЪПКА ПО СЛУЧАЙ РОЖДЕНИЯ ДЕН НА ГНЕЗДОТО.

КНИГИТЕ, КОИТО ПРОМЕНИХА МИЛИОНИ СЪДБИ!

krustoput chepovoi min

КРЪСТОПЪТ от Владимир Чеповой
Ако искате да стоплите душата си, да проясните съзнанието си, прочетете тази книга. Срещата с нея е като приятелска ръка, протегната за помощ. Дори да имаш усещането, че потъваш, че се губиш, след прочита й със сигурност ще се почувстваш отново в безопасност, избрал уверено посоката... след поредния си кръстопът.

Нейният герой – самоуверен млад мъж, ще ви въвлече в своята увлекателна история, неусетно ще ви стане симпатичен и водейки ви през своите житейски кръстопътища, може би ще ви предизвика да се вгледате в своите собствени съдбовни моменти.

Клим е млад, богат, успял, самоуверен и дори леко арогантен бизнесмен, любимец на жените... и на съдбата. Докато не чува една диагноза. И не среща един мистичен и чудат непознат. Точно в момент, в който е тежко болен, съдбата му изпраща „полезните“ хора и „правилните“ ситуации и обстоятелства, които променят целия му живот.

Той ще се върне на много от своите кръстопътища... и ще оцени решенията, които е взимал... На тези кръстопътища ще срещне отново любовта към жената, която е изгубил, детето си, на което не е позволил да се роди, ще погледне за първи път през очите на родителите си, ще се сблъска отново с едно предадено приятелство, ще си спомни изгубените мечти и ще се опита да ги възроди отново, ще промени цялата си ценностна система и отношение към заобикалящата го реалност... И може би, накрая ще разбере смисъла на думичката „Щастие“!
Един роман или по-скоро философски поглед към живота - за неговите ценности, за обидата, за гнева, за страха, за липсата на любов, за потиснатите емоции, за нереализираните желания и мечти, за дружбата, за любовта и предателството, за алчността, за честността...

sreden pc empathy min

sreden m empathy min

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ, ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ"

vig vsi4ki
 
 
nesletters