Archive.Gnezdoto.net
Двата най-често срещани мита за Закона за привличането илюстрация: lipstickalley.com

Двата най-често срещани мита за Закона за привличането

По своята същност Законът на привличането е много прост: Каквото мислите и чувствате, това ще привлечете. Въпреки това не всеки го разбира и възприема правилно. Съществуват два най-разпространени мита за Закона на привличането. Вижте кои са те, за да го прилагате по-лесно:

МИТ 1. Трябва страстно да желаете нещо, за да може то да се сбъдне.

ДА, най-вероятно изгаряте от желание за много неща, но прилагането на Закона за привличането изисква от вас да се дистанцирате от вашите желания. Колкото сте по-настоятелни желанието ви да се сбъдне, толкова по-малко Вселената ще допусне това да се случи.

Вместо да "досаждате" с желанието си "Аз все още нямам това! Искам го по-скоро!", опитайте се да визуализирате това, което искате, настройте се позитивно и си кажете: "Досега съм живял без това, значи мога да мина и без него" или "Много искам това, но всъщност нямам нужда от него". Това е така наречената "Сила на парадокса" – когато се почувстваш добре така, както си, тогава желанието ти ще се сбъдне.

МИТ 2. Трябва да мислите за това, което желаете да ви се случи или да получите.

ДА, това, за което мислите, ще стане част от вашата действителност, но как ще се прояви зависи от това, как мислите. Например, ако сте пред фалит и силно желаете да спечелите пари и това ваше желание провокира негативни мисли и чувства, то няма да се сбъдне.

В този случай трябва да отвлечете вниманието си от темата за парите, при което отрицателната енергия ще изчезне и вие ще започнете да се чувствате по-спокойни. Кажете си: "За да привлека това, което искам, трябва да се чувствам добре, мислейки за него, в противен случай по-добре да го оставя настрана."

Ако сте в състояние да възприемете тези ключови аспекти на Закона за привличането, ще бъдете в състояние да ускорите проявлението му. Ако обаче силното ви желание да получите нещо предизвиква неприятни чувства у вас, то по-добре го забравете. Всичко, което трябва да направите, е да се чувствате добре и да се отпуснете!

източник: bg.checkonline4you.com

Вижте още: Правилата, с които желанията се сбъдват

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki