Gnezdoto.net
Съвременна притча за компютърната програма ЛЮБОВ

Съвременна притча за компютърната програма ЛЮБОВ

Клиент: Ало, здравейте, центърът за обслужване на клиенти ли е?

Сътрудник: Да. Здравейте, с какво мога да ви бъда полезен?

К: Проверявах компютъра си и открих една програма, която се казва ЛЮБОВ, но не знам как работи. Можете ли да ми помогнете?

С: Да, разбира се! Но вие трябва да я стартирате самостоятелно. Аз мога да ви дам указания по телефона.

К: Добре, ще опитам. Аз не разбирам много от компютри и програми, но мисля, че ще се справя. С какво да започна?
С: Първата стъпка е да отворите вашето СЪРЦЕ. Намерихте ли го?

К: Да, да, ето го. Но сега се задействаха още няколко инсталационни файла. Това проблем ли е?
С: Какви са файловете?

К: Сега ще погледна. Ето ги: ОБИДА.ехе, НЕУВЕРЕНОСТ.ехе, ГНЯВ.ехе и РАЗДРАЗНЕНИЕ.ехе (Инсталационните файлове за компютърните програми са с разширение .exe – бел.ред.)
С: Няма проблем. Програмата ЛЮБОВ автоматично ще изтрие ОБИДА.ехе от системата ви. Възможно е файлът да остане на твърдия диск, но повече няма да пречи на работата на останалите програми. После ЛЮБОВ ще замени файла НЕУВЕРЕНОСТ.ехе с друг - УВЕРЕНОСТ.ехе. След това, трябва напълно да деактивирате програмите ГНЯВ и РАЗДРАЗНЕНИЕ, тъй като те пречат за правилното инсталиране на ЛЮБОВ. Можете ли да ги деинсталирате?

К: Не зная как. Дайте ми някакви указания.
С: Влезте в менюто СТАРТ и старирайте файла ПРОШКА.ехе. Повторете това действие докато ГНЯВ и РАЗДРАЗНЕНИЕ напълно изчезнат.

К: Направих го! Сега виждам, че започна автоматична инсталация на ЛЮБОВ. Това нормално ли е?
С: Да, след малко ще се появи съобщение, че ЛЮБОВ ще бъде активна толкова време, колкото е включена и програмата СЪРЦЕ. Получихте ли това съобщение?

К: Да, получих го. Завършена ли е инсталацията?
С: Да, но не забравяйте, че това е само базова версия на програмата. Трябва да се включите към други СЪРЦА, за да получавате ъпгрейди.

К: О! Получих някакво съобщение за грешка! Какво да правя сега?
С: Какво пише в съобщението?

К: „Грешка 412 – за работата на програмата се използват вътрешни компоненти". Какво значи това?
С: Не се тревожете, това е нормално. Това е доста сложен етап от устройството на програмата и означава, че програмата ЛЮБОВ работи на основата на други СЪРЦА, но най-напред вие трябва да ОБИКНЕТЕ собствената си система, за да може тя да ОБИКНЕ други.

К: И сега?
С: Намерете папка ВНИМАНИЕ КЪМ СЕБЕ СИ. Преместете в папката МОЕТО_СЪРЦЕ следните файлове: ПРОШКА_КЪМ СЕБЕ СИ.doc, САМОУВАЖЕНИЕ.txt, ЦЕННОСТИ.inf и СЕБЕИЗРАЗЯВАНЕ.htm. Системата ще замени всички несъвместими файлове и ще изтрие счупените файлове. Освен това, трябва да изтриете САМОКРИТИКА.ехе и накрая да изтриете всичко и от кошчето.

К: Готово. Ха! МОЕТО СЪРЦЕ се напълни с усмивчици! На екрана ми се показа копиране на файлове ТОПЛИНА.com, МИР.exe и УДОВЛЕТВОРЕНИЕ.com в МОЕТО СЪРЦЕ!
С: Това означава, че програмата ЛЮБОВ вече е инсталирана и работи. Оттук нататък вече можете да се справите самостоятелно. А, и още нещо... тази програма е безплатна. Така че давайте я на повече хора. Те ще я споделят с нови хора и така към вас ще се връщат още по-интересни ъпгрейди.

К: Благодаря ви за помощта!

Източник: ivanilov.ru

Вижте още: ЗА КАКВО Е ЛЮБОВТА?

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki