Gnezdoto.net

Получавайте избрано съдържание по темите, които Ви интересуват ...

Не губи вяра!

Не губи вяра!

Тази статия е отправена към всички, които чакат своето нещо, каквото и да е то. Към всеки, който смята, че не е на мястото си, че все още не е постигнал онова, което желае, или не е открил своята половинка. Имайте търпение и вяра. Най-важното е да бъдете себе си, да бъдете верни на усещанията си, независимо кой ви разбира или е с вас. Понякога ни се иска всичко да се случи бързо, тук и сега, но всяко нещо си има неговото време да се прояви. И колкото по-добре се разбере това, толкова по-леко ще се изчака случването му.

Има моменти, когато човек е сам, напълно сам, дори близките му не го разбират. В такива моменти се стъпва здраво на крака и продължава. В тези моменти съдбата ни показва колко сме силни, колко много можем сами и как трябва да се опрем първо на себе си. Знам, има такива моменти, аз съм имала такива, мои приятели са били в такива моменти. Има моменти, когато се чувстваш неразбран, самотен, не си сигурен, че някога ще успееш, не знаеш дали ще откриеш своя човек.

В тези моменти имай вяра, имай силната вяра, че твоето нещо е някъде по пътя към теб и те очаква. Само си създай честотата на енергията да се приближиш към него. Не се отчайвай, че няма да се получи. Имай вярата, че всичко твое е някъде там и се доближава към теб. Дай му възможност да се приближи към теб като си мислиш за него, като го вярваш с цялото си сърце, като визуализираш и дори живееш все едно е вече при теб. Всяко нещо си чака времето и подходящото пространство, за да се случи. Както знаем, всичко се случва в най-подходящото време.

Благодарността засилва привличането на точните неща, пускането на миналото и фокусирането само върху настоящия момент.

Най-важното – запомни, че всичко твое ще те настигне, че най-хубавото тепърва предстои. Но се настрой на честотата, с която можеш да засилиш идването му. Вярвай на усещанията си, слушай вътрешния си глас и го следвай. Онази тиха и мигновена светлинка, която ти дава отговор и те насочва.

В интуицията няма логика. Свикнали сме да обясняваме всичко с ума, понеже непознатото плаши или не може да съществува, щом няма доказателства или щом няма логика. Но не всичко в този живот е свързано с логика. Интуицията е интелигентното ни напътствие, вътрешният глас, който често знае повече, отколкото ние съзнателно сме успели да видим. И често интуицията дава напълно нелогични съвети, които ако бъдат подложени на мислене, може и да отхвърлим.

Интуицията ми прилича на любовта, тя е усещане, което е безгранично и никога не греши. Тя е онзи знак, който ако го последваме, ще ни открие нови богатства. Само трябва да забравим страха, от неизвестното, от непознатото. Често, когато съм имала нужда от отговор, той е идвал по необичаен начин. Просветлението е като мълния, като светлинка в тунела. В момент, когато си изправен пред дилеми и въпроси бушуват в теб, то идва и те озарява, толкова силно и ясно, че няма начин да го пропуснеш.

Може да четеш духовни книги, да стоиш в медитация много време, но когато търсиш, то не идва. Отговорът идва в най-подходящия момент, когато най-малко го очакваш, когато спреш да търсиш и просто си смирен. Тогава ти идва като на тепсия и с тих глас ти казва: „Ето ти отговора!“ Отговора на всички въпроси е в нас, не в книгите, не в мъдростите на известни. Той се крие в изживяването, в онзи така прекрасен момент на тишина, когато си тих....

Още статии на Видислава Тодорова и допълнителна информация за нея.


НОВА КНИГА:

NE BYDI IDIOT novo min

НЕ БЪДИ ИДИОТ! НЕ СЕ ПРЕЦАКВАЙ САМ! от Лари Уингет
Имаш ли план за успех? Защо нямаш? Време е да спреш да дрънкаш за нещата, които искаш. Време е да спреш да губиш времето си с извинения и обяснения защо не си точно такъв, какъвто трябва да бъдеш.
Тази книга е лекият ритник, от който имаш нужда, за да се откажеш от лошите си навици, които ти пречат да постигнеш целите си. Дай си сметка какво наистина искаш, не какво казваш, че искаш, и се хвани за работа.
"Това не е книга за философията на успеха. Това е книга за практическото приложение на успеха. Това е призив за действие. Целта ми е да я прочетеш, след това да я оставиш настрани и да направиш нещо!“ КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ КНИЖАРНИЦА ГНЕЗДОТО С 20% ОТСТЪПКА ...
НОВА КНИГА:

Ако ти знаеше... Елчин Сафарли

АКО ТИ ЗНАЕШЕ... от Елчин Сафарли
Това е историята на едно момиче, което бяга от миналото, история за любовта, която лекува, удивлява и отново те връща към живота. Една млада жена пристига в Овалния град напълно изгубена, измъчена от обстоятелствата, болна и най-вече – с натежало сърце. Тя идва, за да забрави миналото, да избяга от родния си град и от един мъж... а може би и за да умре.
Но открива нови приятели, помирява се с миналото и... среща един мъж.
„Ако ти знаеше...“ е книга за необятната женска душа, за надеждата и избора, за втория шанс... КНИГАТА МОЖЕ ДА ПОРЪЧАТЕ ОТ КНИЖАРНИЦА ГНЕЗДОТО С 20% ОТСТЪПКА ...

„Една книга трябва да бъде брадвата за замръзналото море вътре в нас“.
„Някои книги сякаш са ключовете за непознатите стаи в собствения ни замък“.
Франц Кафка

all books 1 min


НОВА КНИГА:

NE BYDI IDIOT 650x650 min
Виж повече за книгата ...

ako ti znaeshe 650x650 min
Виж повече за книгата ...

„Една книга трябва да бъде брадвата за замръзналото море вътре в нас“.
„Някои книги сякаш са ключовете за непознатите стаи в собствения ни замък“.
Франц Кафка

all books 1 min

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВДЪХНОВЕНИЕ"

vig vsi4ki
 
 
nesletters

kor kak raboti jivotyt gift min

kor vinagi ima nadejda gift min

kor zlatniyat grad gift min

kor az te chuvam min

kor krystopyt gift min

kor ikigai gift min