Gnezdoto.net

Получавайте избрано съдържание по темите, които Ви интересуват ...

Непознати говорят с жестове, за да зарадват едно глухо момче

Представете си един свят изпълнен с ... тишина. И общувате със света с всичките си останали сетива и най-вече с вашите ръце, общувате с жестове. Но колко от непознатите, които бихте срещнали на улицата, знаят този интересен и различен език. И по някакъв начин това ви кара да се чувствате изолирани и неразбрани.

 Вижте изненадата, която са подготвили за едно глухо момче и неговата изумителна реакция!

Вижте още: Изумително! Бебе, което чува за първи път гласа на майка си!


НОВО:

Две книги, които ще ви накарат да погледнете с други очи на себе си и на света около вас. Две книги, които със сигурност ще ви помогнат да откриете онази частичка вътре у вас, която се грижи за усмивката, любовта и щастието ви!

EMO SHT BANER

Вижте всички актуални промопакети на издателство "Гнездото"

СПЕЦИАЛНО ПРЕДЛОЖЕНИЕ: ПРОМОПАКЕТ: АНДРЮ МАТЮС
Когато си самотен... Когато си изгубил вяра... Когато чувстваш, че потъваш... Прочети тези книги... и се изправи!... Приятни мигове с тях!

Стопроцентов оптимист, Матюс ни окуражава да вярваме в себе си и деликатно ни съветва как да преодоляваме трудните житейски изпитания. Искреният му позитивизъм се допълва от чувството за хумор и веселите рисунки, с които обогатява всяка своя книга. Ако си скептик - той ще те разколебае, ако си реалист - той ще те окуражи, ако си оптимист - той ще те окрили! А книгите му са преведени на 42 езика в над шейсет страни.

andrew matthews 650x650 min
Виж повече за книгите ...

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ВИДЕО"

vig vsi4ki
 
 
nesletters