Gnezdoto.net
Анна Крантова ©

Анна Крантова

Здравейте, казвам се Анна.

Определям се като търсеща личност - от много години се вълнувам от развитието на човешкия потенциал, от красотата на човешкия дух, от различни духовни практики, които биха могли да се приложат в съвременните ни условия на живот.

Житейският ми път до момента ме научи да се развивам непрестанно, като личност и да изживявам най-прекрасната версия на собствения си живот. Бих казала, че съм щастлив човек, който следва своята мисия и продължава да прави големи промени в живота си.

Основната ми цел и мечта е повече хора да реализират своя мечтан живот. Вярвам, че всеки от нас е творец на собствения си живот и в тази връзка създадох серията от семинари: „Креативни техники и методи за реализиране на потенциала". Като първото събитие вече е факт и на тема: „Карта на съкровищата – творчески метод за реализиране на желанията" (за повече информация можете да следите фен страницата ми.)

Редно е да спомена, че имам завършени висши образования по PR и Публична комуникация, както и преминати курсове по Коучинг към Coach Training School - в момента следвам Психология.

Ще се радвам да ви придружа в едно специално пътуване - вашето пътуване към себе си.


 

Намерете Анна Крантова

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

блог: theway2yourself.wordpress

Фейсбук: theway2yourself ; anna.krantova