Gnezdoto.net
Макс Фрей за любовта и глупостта снимка: 1wallpaperhd.com

Макс Фрей за любовта и глупостта

Малкото глупаво бяло коте знае какво е любовта.

Любовта е да лежиш не неудобния хлъзгав скут, докато любимото ти същество шава през няколко минути. Но без да пускаш острите си нокти, за да се задържиш на него. Просто падаш на пода, пускаш една въздишка и се качваш отново на хлъзгавия и неудобен скут. Свиваш се на кълбо, отново тупваш на пода, но без да пускаш нокти. Въздишаш, връщаш се и така до безкрай.

Глупавият голям и непохватен човек също знае какво е любовта.

Любовта е да стоиш в неудобна поза, като пръстите на краката ти едва докосват пода. Стараеш се да мърдаш съвсем лекичко, но глупавото бяло коте пада и въздъхва лекичко. Именно в този прекрасен свят, изтъкан от глупост и любов, могат да бъдат чути тишината и покоя.

Автор: Макс Фрей, из "Господарят на вятъра и залезите"

Източник: obekti.bg

Вижте още: СЪЩЕСТВУВА ЛИ ИДЕАЛНИЯТ ПАРТНЬОР?


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ИСТОРИЯТА НА ЕДНА ИЗКЛЮЧИТЕЛНА ЖЕНА, РАЗКАЗАНА ОТ НЕЯ САМАТА - АВТОБИОГРАФИЯТА НА АГАТА КРИСТИ - КРАЛИЦАТА НА КРИМИНАЛНИЯ РОМАН! СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Най-интересната книга, написана от великата писателка!

agatha christie 650x650 min

Когато прочетете нейната автобиография, Агата Кристи вече няма да бъде само един от любимите ви писатели. Тя ще се превърне в една от любимите ви личности.

gold button all promo min

"КНИГА НА ЖИВОТА: ЗА ВСИЧКИ, КОИТО СА СЕ ОТЧАЯЛИ, ЧЕ ЩЕ НАМЕРЯТ ЛЕКАРИТЕ, СПОСОБНИ ДА ГИ ИЗЛЕКУВАТ" ОТ ЕВГЕНИЙ БОЖИЕВ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Ако сте се уморили от честите посещения в медицинските кабинети и купищата лекарства, които трябва да приемате, ако въпреки тях не получавате изцеление, може би е време да потърсите друго решение...

new anim kniga na jivota 650x650

Една книга, която разрушава много от традиционните възгледи за развитието на заболяванията... Всеки има право да знае, че може сам да поддържа организма си в добро състояние.

Промоцията e валидна само при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 

 

 
 

Още публикации от категория "ЦИТАТИ И МЪДРИ МИСЛИ"

vig vsi4ki