Logo
Печат на тази страница

Аз те чувам, разбирам и съм твой приятел, детето ми! 7 правила на успешните майки

az te chuvam razbiram min

АЗ ТЕ ЧУВАМ, РАЗБИРАМ И СЪМ ТВОЙ ПРИЯТЕЛ, ДЕТЕТО МИ! (7 правила на успешните майки) от Олга Маховска Олга Маховска е известен руски психолог-изследовател и писател, кандидат на психологическите науки и сътрудник на Института по психология към Руската академия на науките. Тя е автор на редица изследвания и книги в областта на детската и младежката психология, по които хиляди родители възпитават децата си. Книгите й са бестселъри и са преведени на различни езици.
Първото заглавие на Олга Маховска, което излиза на българския пазар е "Аз те чувам, разбирам и съм твой приятел, детето ми!" - един безценен пътеводител с повече от сто правила и техники, които ще ви помогнат да формирате в детето си базовите качества за щастие и увереност. 
А те са: възприемчивост към всичко ново; умение да фантазира; целеустременост; оптимизъм; широк кръгозор; умение да комбинира; способност да съчувства и разбира другите.
ЗАЩОТО ВСЕКИ ДЕН НИЕ УЧИМ ДЕЦАТА ДА БЪДАТ ЩАСТЛИВИ ИЛИ НЕЩАСТНИ. КАК? ТАЗИ КНИГА Е ЗА ТОВА! Книгата може да поръчате от книжарница Гнездото с 20% отстъпка ...

©2020 -2021 GneZdoto. Всички права запазени