Gnezdoto.net
Динка Колева ©

Динка Колева

Казвам се Динка Колева и съм фамилен консултант.

Опитът ми през последните 10 години е по посока на индивидуално и семейно консултиране, семинари и тренинги за родители, тренинги за развиване на екипи, обучения на специалисти в областта на психо-социалната работа. През последните няколко години осъществявам и онлайн консултиране като форма на подкрепа, в случаи, в които това е възможно и уместно.

През годините съм работила, както с жени, претърпели тежки травми /насилие, трафик/, така и с жени, които очакват или отглеждат своите деца и участват в групи за бъдещи и настоящи родители. Опитът ми ме научи, че всички ние понякога се нуждаем от подкрепа, за да преминаваме успешно през различните етапи от своя живот.

Така преди 4 години се роди и идеята ми за групови програми СПЕЦИАЛНО ЗА ЖЕНИ. Идеята за специални програми за подкрепа на жени е естествено следствие от досегашния ми професионален и житейски път. Целта на семинарите от поредица СПЕЦИАЛНО ЗА ЖЕНИ е да осигурят подкрепa зa жените, чрез която да преоткрият себе си и ресурсите в себе си, да развиват своя потенциал, да стимулират и развиват творческия си живот, да постигат своите цели, да открият удовлетворението и радостта от живота, да се чувстват в хармония със себе.

Вярвам, че всяка жена има своя специална роля, която да изпълни по свой начин, но за да я осъществи, е нужно да я открие, да усети силата на своята истинска същност и цялостност.

Считам, че няма готови рецепти и предписания, които да са приложими за всеки и за всичко, защото всеки от нас има своя специфична ситуация и живот. Въпреки това вярвам, че споделяйки опита си един с друг, ние можем да преоткриваме себе си, да откриваме нови идеи и възможности за себе си. Ще се радвам, ако мога да бъда полезна чрез споделяне на своя личен и професионален опит, по теми, които са актуални и важни за вас.


 

Намерете Динка Колева

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.;" style="line-height: 1.6;">;

уебсайт: familyconsultant.alle.bg;

социални мрежи: facebook.com/dinka.koleva; facebook.com/pages/Динка Колева Фамилен Консултант;