Gnezdoto.net
Елена Караиванова ©

Елена Караиванова

Здравейте!
Казвам се Елена и съм Принцеса! Да, един многоуважаван от мен астро-психолог ми каза, че в минал живот съм била Принцеса! Оттогава гледам на себе си като такава. Не живея в класическа приказка с принцове, които се борят със змейове, за да ми донесат жива вода и след това да живеем дълго и щастливо след сватбата, но...

Живея в моята приказка! Вярвам, че светът край теб започва от света вътре в теб и аз се старая в моя да има много красота и обич. Уча се всеки ден да се радвам пълноценно на малките неща и да не се оставям на ласките на тъгата твърде често. Вярвам в любовта във всичките й форми, в силата й да променя житейския пъзел и в това, че можеш да искаш и имаш всичко, което пожелаеш.

А най-истинският смисъл е да си щастлив всеки миг с това, което ти е донесъл денят - шепа трохи или топла питка... Нов приятел или някой, който си е отишъл от теб... Всеки изгрев крие в утробата си подаръци като в торбата на дядо Коледа.

От нас зависи дали ще успеем да намерим магията на радостта, или ще изпием горчивата чаша на тъгата. Аз избирам първото!

Живея, пътувам, обичам, осмелявам се, благодаря и благославям!


 

Намерете Елена

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.