Gnezdoto.net
8 причини, заради които хората от зодия Риби са най-трудни за разбиране илюстрация: fler.cz

8 причини, заради които хората от зодия Риби са най-трудни за разбиране

Като зодия Риби мога да ви кажа, че никак не е лесно да ни разбере човек. Но не си мислете, че не обичам себе си или своите приятели Риби. Напротив. Но всеки, който си има взимане-даване с човек от тази зодия, ще призная, че рядко знае какво става в главата му. Ако пък самите вие сте Риби, вероятно често ви се случва да се чувствате неразбрани...

Ето осемте причини, заради които Рибите са трудни за разбиране:

1. Рибите са 12-ят знак от зодиака.
Те имат в характера си по малко от чертите на останалите 11 знака. Ето защо Рибите са в непрестанна вътрешна борба как да реагират. Което прави задачата да бъдат разбрани от останалите наистина трудна.

Рибите често са нерешителни. Трудно им е да отстояват себе си, ако това крие риск да обидят някого. Приятелят ви, който е Риби, винаги ще каже "да", дори ако по-късно му се наложи да откаже. Което пък го кара да се чувства виновен.

Тази вътрешна борба кара Рибите да се опитват да премислят всичко. В същото време обаче са ужасно импулсивни.

2. Рибите непрекъснато търсят предизвикателства.
Рибите обичат новите неща. Лесно се отегчават, затова имат нужда да бъдат провокирани. Най-щастливи са, ако имат с кого да споделят този нов опит. Ако обаче сте прекалено здраво стъпили на земята, бързо ще се отегчат от компанията ви. А вие дори няма да разберете каква е причината за промяната в тяхното отношение...

3. Рибите са състрадателни и съпричастни.
Познавате ли друг, който плаче на реклами?!

Често изглежда, че състраданието на Рибите към непознати е малко в повече. Особено в днешно време. Но това всъщност е нещо хубаво. И напълно искрено. Особено ако в този момент имате нужда от човек, който да бъде състрадателен към вас...

Нерядко поставят чувствата на другите пред своите. И това не е никак добре за тях, защото тогава остават да се тормозят със собствените си пренебрегнати емоции. Затова, ако в някакъв момент се затворят, замислете се – може би имат нужда да споделят емоционалния си товар, който са игнорирали, докато са ви облекчавали от вашия.

4. Рибите имат проблем с разграничаването на действителността от фантазията.
По сърце Рибите са мечтатели. Те са под влиянието на Юпитер и Нептун, а последният отговаря именно за илюзиите.

Рибите се хвърлят от една цел към друга, макар понякога тези цели да изглеждат просто невъзможни. Но не и за Рибите. За тях мечтаната цел е толкова реална, колкото и самата действителност.

5. Рибите обичат да остават сами
Не си мислете, че компанията ви не им е приятна. Просто имат нужда от усамотение. Ако за вас да сте сами в стая би било потискащо, за тях е добре дошло. Рибите обичат да се губят в мислите си, спомените си, плановете си....

6. Рибите са по-скоро интровертни, отколкото екстровертни.
На пръв поглед са общителни, но изведнъж усещате, че започват да странят от останалите. Това е, защото интровертното в техния характер често взима превес и те имат нужда да се изолират от света около себе си.

Рибите са душата на компанията, но в същото време се чувстват неловко, когато останат с хора, с които слабо се познават. Понякога това им държане изглежда като превзето.

7. Рибите защитават всеки.
За тях "невинен до доказване на противното" е основно верую. Нищо чудно човекът, който за първи път го е казал, да е бил Риби.

8. Рибите понякога са прекалено чувствителни.
Внимавайте! Думите или действията ви могат дълбоко да ги наранят, дори ако не го покажат веднага. С времето обаче ще усетите как все повече се отдалечават от вас. Не се чудете защо – направили сте нещо, с което сте ги засегнали.

автор: Илая Джоунс / elitedaily.com
превод: Gnezdoto

Вижте още: Разбери коя песен е била N1 в деня на твоето раждане

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki