Gnezdoto.net
Датата, на която сте родени, влияе върху любовния ви живот... снимка: todayifoundout.com

Датата, на която сте родени, влияе върху любовния ви живот...

Разберете как датата ви на раждане определя каква връзка търсите...

Родените на 1-ви са лидери, които си търсят партньори, склонни да се подчиняват и удовлетворяват личните им нужди.

Социално активни и амбициозни са, така че половинката им не бива да бъде посредствена, а достатъчно реализирана, привлекателна, дори еклектична. В противен случай се чувстват неудовлетворени, губят интерес към избраника си.

В секса, както и в любовта са склонни да проявяват егоизъм - те са си най-важни!

Родените на 2-ри са емоционални натури. Те се стремят към сигурност и духовна близост.

Лоялни и всеотдайни партньори са, ако се заслужи доверието им. Съпричастни са към проблемите на избраника си, винаги са готови да помогнат, да се погрижат за другия. Но са и обидчиви, трудно прощават предателство и още по-трудно го забравят!

Сексът за тях е кулминация на чувствата и при наличие на подходяща личност е съпътстван с много въображение и нежност.

Бракът е сполучлив, само ако си намерят "духовната" половинка в живота.

Родените на 3-ти често изглеждат "флиртаджии", но трудно приемат истински някой в сърцето си.

Обичат разнообразието, предизвикателствата, интересните разговори. Могат да преувеличават чувствата и преживяванията си, за да им е "по-цветно".

В секса се представят различно, могат да изненадат другия с претенциите или действията си. Партньорът им трябва да ги допълва или пък да служи само като фон.

Родените на 4-ти са консервативни и праволинейни. Държат на традициите и семейните ценности. Ако се влюбят истински, то обикновено е за цял живот. Умеят да бъдат верни. Но са и ревниви, претенциозни, често недоволни и мърморещи.

В секса притежават среден сексуален апетит, но "експериментите" им действат доста възбуждащо.

Родените на 5-ти са природно интелигентни и техният избраник трябва да е достатъчно остроумен и интересен.

Те обичат успеха. Затова най-добре се чувстват, когато партньорът им е наистина е преуспял. Външността не е толкова важна.

В секса следят за нуждите на другия, готови са да удовлетворят желанията му, стига това да им носи някаква лична полза.

Родените на 6-ти държат на красотата и хармонията във всичките й проявления. За тях не е без значение как изглеждат в очите на околните, затова обръщат особено внимание на външния си вид.

Търсят си партньор, който да им подсигури добра социална среда. Това са личности, които лесно печелят симпатиите на противоположния пол. Когато се обвържат, са романтични, емоционални, предани.

В секса за тях е важно как се чувства партньорът и са добри любовници.

Родените на 7-ми се открояват с изискани обноски, а чувствата им носят "философски" отпечатък. 

Склонни са да идеализират партньора си според собствените си очаквания, но това често е повод за разочарования. Мечтаят и не показват истинските си чувства и въпреки благия вид могат да изненадат партньора си с обрати в поведението. Способни са на саможертви и затова сами се превръщат в "жертви" на тези, които обичат.

В секса са нежни, с голямо въображение и фантазии.

Родените на 8-ми са търпеливи, праволинейни и отговорни личности, на които може да се има доверие.

Често се проявяват като "сдържани", но копнеят за Голямата любов. Борят се за щастието на близките си, а те могат и да злоупотребят с това тяхно качество.

Сексът е важен за тях, но не е определящ. Партньорът им трябва да умее да ги предразположи, да положи повече усилия, за да се отдадат изцяло и да изпитат удовлетворение.

Родените на 9-ти са страстни личности, които, ако харесат някого, го показват спонтанно и искрено, без заобикалки и хитрости.

Избухливи са, вярват, че "нещата ще се оправят от само себе си" и за това са склонни да експериментират. Бъркат силните страсти с любов и разводът при тях не е рядкост. Партньорът им трябва постоянно да им дава доказателства, че ги харесва и уважава, в противен случай "огънят им бавно угасва".

Родените на 10-ти са лидери по природа, символизират Любовта и Омразата, превратностите на съдбата под диктата на силна воля и крайности в емоциите.

Партньорът им трябва постоянно да се съобразява с техните желания, да е склонен да се подчинява.

Родените на тази дата са с голям сексуален апетит, така че избраникът им не бива да отстъпва в еротиката.

Родените на 11-ти са противоречиви личности, съчетаващи в себе си желание за секс, силни страсти и голяма срамежливост, трудности при изразяването на чувствата и съответно – еротични фантазии.

Нуждаят се от лоялен партньор, който да уравновеси живота им, да внесе хармония в душата им. Предани и искрени са, не понасят предателствата, но постоянно са изправени пред изпитания от страна на другите.

Това е число на борба!

Родените на 12-ти имат лек и сговорчив характер, но това число е кармично и на тях често им се налага да жертват личните си цели заради амбициите на любимите си хора. Освен това привличат некоректни и двулични личности и е целесъобразно да отварят очите си на четири, преди да се доверят.

Търсят половинка в живота, с която да са равнопоставени. По правило са щедри и всеотдайни, както в чувствата, така и в материален план.

В секса обичат да експериментират. За тях е важно на първо място партньорът им да бъде удовлетворен.

Родените на 13-ти трябва да се пазят от резки промени в личния си живот, защото често те ще са съпътствани и с обрати. Ако подхождат внимателно и бавно към новото, тогава шансът да се предпазят от раздели и/или неприятности ще нарасне в пъти.

Чувствата им се "филтрират" от разума. Търсят партньор, който да им осигури опека. Нуждаят се от "побутване".

Изпитват сложни сексуални преживявания, затруднения от различен характер в интимността. 

Родените на 14-ти притежават особен магнетизъм и чар, когато общуват с другите. С лекота печелят симпатии и доверие.

Нуждаят се от промени и постоянни стимули, за да съхранят чувствата си. Търсят партньор, който да е интелигентен и амбициозен. По-интересен им е флиртът, а не реалната физическа близост.

Родените на 15-ти са надарени с огромно обаяние и възможност да влияят на другите.

Нищо човешко не им е чуждо и изпитват разнопосочни, но силни материални, духовни и сексуални желания. Когато поискат нещо, важи поговорката "Целта оправдава средствата". За тях социалният престиж е важен, така че избраникът им трябва да го осигури.

В секса са романтични и всеотдайни, добри любовници!

Родените на 16-ти са застрашени от обрати и за да притъпят тази тенденция е наложително да поработят върху силното си его, да се вслушват и съответно да се научат да "чуват" желанията на тяхната половинка!

По правило са способни да обичат, но им е трудно да се задържат с един и същ партньор.

В секса проявяват завидна фантазия, големи и нежни любовници са.

Родените на 17-ти обикновено се сблъскват с някои трудности в ранната си младост, но след това ги преодоляват, благодарение на своята духовност и вродена философска мисъл.

В любовта са верни, но и неустойчиви на интриги. Търсят партньор, който да им носи преди всичко морална удовлетвореност и сигурност.

Много са сексуални и не обичат никакви забрани.

Родените на 18-ти са откровени хора, но и твърде праволинейни, което е повод за разпри или конфронтации. Това са твърде чувствителни натури, нуждаещи се от непрекъснати доказателства за обич.

Сексуални са, но се срамуват да изкажат/покажат истинските си желания и сами се разочароват. Много са внимателни и нежни в любовната игра.

Родените на 19-ти почти винаги постигат своите желания.

В съвместния живот се проявяват като диктатори и независимо от обвързаността си, перманентно се чувстват самотни. Желателно е да забелязват повече нуждите на своята половинка, защото се проявяват като егоисти.

Сексуално трудно могат да бъдат задоволени - все нещо им липсва.

Родените на 20-ти не са материалисти и са склонни доста непрактично да избират своя партньор.

Ранният брак не е препоръчителен за тези хора, защото в един определен етап от живота си коренно променят своите възгледи, а и цели. Търсят половинка, с която да преживеят особена духовна близост, а сексът е второстепенен. Ако се спечели доверието им, са предани, отдават се изцяло и се превръщат в незабравими любовници.

Родените на 21-ви обикновено имат щастлив и хармоничен личен живот, защото това е дата на кармичната разплата и дори и да съществуват трудности, те биват преодолени.

Тези хора умеят да балансират между мечти и реалност, между страст и прагматичност.

Умерени са в любовните преживявания, не са твърде страстни, но компенсират с романтика.

Родените на 22-ри трябва да се пазят от грешни преценки, които объркват личния им живот. Обикновено оценяват опасността от предателство в последния момент или когато вече е късно.

Предани партньори са, но се нуждаят от опека или по-силна личност, която да ги стабилизира емоционално.

В секса са претенциозни и ако нещо не им харесва, бързо губят желание.

Родените на 23-ти са природно интелигентни и избират партньор, който да е достатъчно остроумен и креативен, находчив в живота, така че да поддържа интереса им. Първо трябва да се заслужи тяхното уважение и след това могат да си позволят да се влюбят. Рядко подхождат спонтанно в чувствата, страстта и плътското привличане са второстепенни фактори, за да се спечели сърцето им. Лоялни са, когато намерят своята половинка.

Родените на 24-ти са много чувствителни. Тези личности рядко са щастливи, ако нямат романтична връзка, която да вълнува сърцето им.

От първостепенно значение е да бъдат харесвани и желани, но зад привидната суета често се крие неувереност, ранимост, дълбока емоционалност. Склонни са на жертви, за да съхранят хармонията. Идеализират партньора си.

В секса обикновено са стеснителни.

Родените на 25-ти са прозорливи, интуитивни и ако се вслушват във вътрешния си глас, трудно могат да бъдат излъгани. Все пак се учат по "трудния път на опита" и обикновено личният им живот е по-щастлив след 28-годишна възраст.

Търсят партньори, които да са материално осигурени, но от друга страна, са склонни към романтика.

В сексуално отношение имат странни желания, голяма фантазия, която трябва да си намери подходящ отдушник, за да се почувстват удовлетворени.

Родените на 26-ти са сложни и противоречиви личности.

Личният им живот също е сложен, докато не хармонизират и не изяснят личните си предпочитания и очаквания от другите. Застрашени са от неподходящи партньорства и съответно - разочарования, предателства. Търсят партньор, когото да идеализират и да отговаря и на романтичните им представи, и на материалните им изисквания.

В секса се проявяват като страстни натури.

Родените на 27-ми притежават завладяваща енергия и ентусиазъм, известна доза магия, с която печелят околните.

Това е кармично число, което обещава успехи, дарява хората с различни таланти и предоставя възможности. Щастливата дата винаги ще ги закриля в трудни моменти.

Тъй като са силни характери, често привличат по-слаби партньори, които да ги следват.

В сексуално отношение са много активни и не обичат да чакат.

Родените на 28-ми са надарени с много качества. Склонни са да се жертват в името на другите. Така търпят загуби не само в личен, но дори и в чисто материален план.

Когато си намерят подходящ партньор, обикновено са предани и всеотдайни. Държат духовното и физическото начало да са в хармония.

Сексът е важен за тях.

Родените на 29-ти са силни характери, но често страдат от предателства в личния си живот.

Нуждаят се от партньор, който да ръководи отношенията им. Умеят да бъдат предани, привързват се за дълго и дълбоко.

Много са сексуални, но се срамуват да изразят желанията си, защото ги намират за неприлични.

Родените на 30-ти внимателно избират своя партньор, защото за тях е важно и материалното, и духовното, така че допускат малцина до сърцето си.

По правило са моногамни, държат на традициите, семейството, презареждат се в усамотение. Обичат да доминират над партньора си и рядко заемат посредствени позиции, както в обществото, така и в личния си живот.

Сексуално са силни и агресивни.

Родените на 31-ви са искрени и предани хора, на които може да се има доверие.

Трудно се влюбват, но ако това все пак се случи, са всеотдайни и лоялни. Склонни са обаче да се чувстват самотни и изолирани, а понякога сами правят своя избор в тази посока. Тъй като са духовно търсещи и неспокойни натури, партньорът им трябва да е еклектичен, многостранен и благороден, да ги утешава в определени моменти.

В секса очакват много и трудно се задоволяват.

източник: Horoskop-astrom.com

Важи ли и за вас, приятели? Споделете мнението си в коментарите по-долу...

Вижте още: Разбери коя песен е била модерна в деня на твоето раждане

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki