Gnezdoto.net
Какво трябва да знаете за енергийните вампири илюстрация: rstrimitra.com

Какво трябва да знаете за енергийните вампири

Вижте на каква статия попаднахме в мрежата. Впечатли ни големият брой коментари към нея. Очевидно темата за енергийните вампири интересува много хора. Вие какво мислите? Съществуват ли наистина енергийни вампири? 

В съвременната медицина няма такова направление, което да описва енергийния вампиризъм като социален феномен, като заболяване. Няма методи за определяне на хората-вампири, защита от тях, средства и методи за лечение както на вампири, така и на техните жертви.

Всички екстрасенси са единодушни, че енергийните вампири са хора, които не разполагат със своя енергия, така че те трябва да я крадат от другите. Някои го правят несъзнателно, а други – точно обратното. След сблъсъка си с вампира, човекът-жертва се чувства разбит и болен, докато на енергийния вампир му става леко и приятно...

Децата и вампирите

Известно е, че детето винаги се стреми към чисти, светли и радостни хора, а започва да капризничи в присъствието на човек с лош характер. 

С течение на времето детето възприема вашия стил на комуникация. Затова внимавайте, ако непрекъснато го "облъчвате" с негативна енергия, ако непрекъснато му се карате и го наказвате. Без да искате, ще му въздействате като енергиен вампир.

Ако обаче излъчвате любов към детето си, а то въпреки това е раздразнително и капризно, може би причината е в училището. Има случаи, когато конкретен учител, който има навика да унижава и да обижда децата, им влияе като вампир и "изсмуква" положителната им енергия...

Вампирите у дома

Може би най-голямата катастрофа за хората е семейният вампиризъм. В много семейства има жертви и вампири. Един вид вампиризъм е ревността. Вампирът държи жертвата си в постоянен психологически стрес и на ръба на срив. Съпругът вампир (или съпругата) чрез ревност провокира жертвата си (другия партньор) за своите енергийни домогвания.

Вампирите съседи също се срещат често. Под различни предлози те ще ви заставят да приемете приятелството им. Идват у вас просто като съседи, седят, плачат, заливат ви с грижите си и си отиват. Вие сте уморени от празните приказки и досадното натрапчиво присъствие. Но точно от това един вампир има нужда. Най-доброто нещо, което можете да направите, е да прекратите контактите с тях.

Вампирите на работното място

На работното място вампири могат да бъдат и ръководители, и служители.

Висшестоящите на работното място обичат да прокарват своите "вампирски" пет минути. В зависимост от това за колко му стига на шефа получената от вас енергия, толкова по-често са тези "петминутки". Началникът-вампир ще бъде в състояние да я получи от всеки. Той ще крещи и обижда. Ще излива негативните си емоции и ще краде от вашата положителна енергия.

Да се борите с вампир началник е не само безполезно, но дори и вредно, защото той точно това чака от вас. Направете експеримент, не реагирайте на грубостта на шефа, усмихнете се, кажете нещо за времето, и ще видите как той изведнъж ще загуби почва под краката си. 

Вампирът–служител обикновено използва елементарен метод за вампиризъм като жалби. Ако някой до вас безкрайно повтаря, че не харесва работата си, знайте: пред вас е вампир. Така че се пазете и по възможност общувайте по-рядко с него.

Вампирите и телефоните

Технологичният прогрес е породил най-усъвършенстваната форма на вампиризъм – телефонният. Телефонният вампир споделя с вас не радостта си, а постоянно се обажда, за да решава своите проблеми. Той (роднина, приятел, колега) ви отнема много време, откъсвайки ви от работата. Вие го слушате с раздразнение и невидимият поток от вашата енергия изтича към вампира. Географското положение в същото време не е от значение. Вампирът няма нужда да идва при вас, той просто вдига телефона и се свързва с жертвата си. В случая само трябва да затворите телефона с аргумента, че сте заети.

Скрити техники на вампиризъм

Представете си такава ситуация. В стаята, офис, кухня, изведнъж идва човек, когото не обичате и просто не можете да търпите. Когато видите този човек, вие излизате от равновесие: учестява се пулсът ви, дишането се нарушава. В този случай ноздрите ви потрепват нервно, зъбите и устните конвулсивно се свиват, спазми обземат гърлото ви, ръцете и краката ви потръпват нервно. Считайки себе си за културен човек, вие дори не показвате чувствата, които заливат цялото ви същество. Така той вече е изтеглил цялата ви енергия.

Друга скрита техника, която използват вампирите – те се нуждаят от доказателства. Но знайте, че никога няма да ги убедите в нещо - те си имат свое мнение. А колко много нерви ще скъсате и как опустошено ще се чувствате след тези разговори! За вампира е важно да има конфликт, той провокира енергиен сблъсък. Не забравяйте, че мъдрите не доказват нищо на никого. 

Защита срещу вампири

Ако все пак станете жертва на вампир, трябва не само да се отпуснете, но и да можете да простите на насилника и да го забравите. Опитайте се да разберете защо вампирът ви е избрал за жертва. Ако започнете да се ядосвате, между вас и вампирът ще се отвори канал, по който вашата енергия ще тече към него.

Само спокойствие, само изпълнената с радост душа на човека, може да устои на психически атаки и да ви защити от вредния енергиен вампиризъм.

източник: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 8 типа токсични хора, които трябва да изхвърлите от живота си

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki