Gnezdoto.net
5 признака, че вашето дете може би е "стара душа" снимка: spiritscienceandmetaphysics.com

5 признака, че вашето дете може би е "стара душа"

Много родители отглеждат деца със "стари души" и дори не го осъзнават. Ето 5 признака, че вашето дете може би e такова.

1. Детето ви е по-зряло за годините си

Виждате го с "просто" око. Знае как са нещата и не настоява да постигне своето на всяка цена. Ако детето ви е състрадателно, търпеливо и лесно прощава, можете да бъдете сигурни, че то е стара душа.

2. Задава дълбоки, любознателни въпроси

Изненадвате се на въпросите, които задава. "Откъде идват мислите?" или "Къде отиват хората, когато умрат?". Детето ви иска да дискутира по въпросите на живота, интересно му е всичко и намира смисъл във всеки един детайл. Бъдете подготвени да задоволите любопитството му.

3. Детето ви е надарено по някакъв начин

Дали е социална, вербална, музикална или артистична дарба, тя надхвърля това, което трябва да се очаква за едно дете на тази възраст. Старите души имат спомени и умения от минали животи и тези спомени са оставили отпечатък върху душата в новия живот. Добър пример за това е дете, което свири на пиано, без да е вземало уроци, или пък получава шестици с минимални усилия. Някои деца развиват таланти с много упорита работа, докато други имат специални умения и постигат максимума с минимални усилия.

4. Вашето дете помни предишни животи или има опитности, за които няма обяснение

Ако не слагаме думите в графата "богато въображението", може би ще разберем по-добре истината за него и неговата душа.

5. Детето ви просто не се "вписва" в общата картина

Вашето дете не иска да гледа по цял ден телевизия като останалите деца. Би предпочело ден сред природата, изпълнен с много приключения. Лесно се разсейва в училище, защото там му се потиска въображението. Тъй като отказва да играе социални роли и да отговаря на "нормалното"обществено поведение, вероятно няма и много приятели в сравнение с другите деца.

Най-доброто нещо, което можете да направите за една стара душа, е да дадете пространство на детето и да му позволите да се учи и открива само. Оставете го да открие своята индивидуалност и го насърчавайте да следва своите страсти и желания в живота. Бъдете горди, че сте родители на уникално дете, което ще стане щастлив и свободен човек.

източник: bg.checkonline4you.com

Вижте още: 10-те най-ефективни начина да повишите съзнанието си

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki