Gnezdoto.net
Каква заплата наистина заслужавате?

Каква заплата наистина заслужавате?

  • автор: Ники Владимирова
  • категория: Факти

Нямате представа какво заплащане да искате от следващия си работодател? Или може би чувствате, че не получавате достатъчно пари за работата, която вършите? Познавате онова тайно гласче, което постоянно нашепва, че заслужавате увеличение на заплатата. Да, почти всеки се е сблъсквал с това.

Но в Англия вече са измислили начин, чрез който лесно може да разберете колко заслужавате според информацията, заложена в автобиографията ви, за какви длъжности сте най-подходящи, как можете да подобрите самото си CV, както и личните си знания и умения и като цяло ви ориентират каква позиция заемате на пазара на труда. Всичката тази информация може да получите благодарение на сайта за работни обяви adzuna и тяхната иновация, наречена Value my CV.

Стъпките са лесни – необходимо е просто да качите своето CV тук: Value my CV.
Ако имате профил в Linkedin, може директно да използвате него.

Е, да, не съответства на нашата реалност, а обхваща само Великобритания, но пък е интересно да видим какво заслужаваме според техните стандарти, нали? 

Вижте още: РАЗБЕРИ КОЯ ПЕСЕН Е БИЛА N1 В ДЕНЯ НА ТВОЕТО РАЖДАНЕ


ДВЕ КНИГИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА УПРАВЛЯВАТЕ СЪДБАТА СИ: "СТРЕСЪТ - ПРИЯТЕЛ ИЛИ ВРАГ" И "ИНСТИНКТЪТ НА ВОЛЯТА" ОТ КЕЛИ МАКГОНИГЪЛ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Ако фразите "Нямам воля" и "Стресът ме убива" тровят живота ви, тези книги са за вас! Две практически ръководства, основани на авангардни научни изследвания, от д-р Кели Макгонигъл!

animiran promopaket kelly mcgonigal

Кели Макгонигъл e доктор на науките, психолог, изследовател, преподавател в Станфордския университет и автор и водещ на два от най-популярните курсове в Станфорд – „Наука за силата на волята“ и „Новата наука за стреса“.

 


ЗИМНА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

zimna promociq min
Промоцията продължава до 28 февруари 2023 г.

 


ВСЕКИ ДЕН ДО 28 ФЕВРУАРИ 2023 Г. - ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

"Да четеш хубава книга е като непрекъснат диалог, в който книгата говори, а душата отговаря…" Андре Мороа

kniga s podaryk animiran new price

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki