Gnezdoto.net
Каква заплата наистина заслужавате?

Каква заплата наистина заслужавате?

  • автор: Ники Владимирова
  • категория: Факти

Нямате представа какво заплащане да искате от следващия си работодател? Или може би чувствате, че не получавате достатъчно пари за работата, която вършите? Познавате онова тайно гласче, което постоянно нашепва, че заслужавате увеличение на заплатата. Да, почти всеки се е сблъсквал с това.

Но в Англия вече са измислили начин, чрез който лесно може да разберете колко заслужавате според информацията, заложена в автобиографията ви, за какви длъжности сте най-подходящи, как можете да подобрите самото си CV, както и личните си знания и умения и като цяло ви ориентират каква позиция заемате на пазара на труда. Всичката тази информация може да получите благодарение на сайта за работни обяви adzuna и тяхната иновация, наречена Value my CV.

Стъпките са лесни – необходимо е просто да качите своето CV тук: Value my CV.
Ако имате профил в Linkedin, може директно да използвате него.

Е, да, не съответства на нашата реалност, а обхваща само Великобритания, но пък е интересно да видим какво заслужаваме според техните стандарти, нали? 

Вижте още: РАЗБЕРИ КОЯ ПЕСЕН Е БИЛА N1 В ДЕНЯ НА ТВОЕТО РАЖДАНЕ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki