Gnezdoto.net
Накратко за късметлиите в зодиака - Близнаците снимка: new-anoli.ru

Накратко за късметлиите в зодиака - Близнаците

Вярно е, че всички зодии имат както положителни, така и отрицателни черти, и Близнаците не са изключение. Те са умни и интелигенти, но могат да бъдат напрегнати и невротични. За да се разбирате с Близнаци, е много важно да разбирате техните черти. Ако Вие самите принадлежите към този знак и искате да опознаете по-добре себе си, прочетете следващите редове.

Близнаците са:

Широко скроени и безгрижни – Те се наслаждават на живота с всичките си сетива.

Гъвкави – Близнаците се вълнуват от разнообразни теми. По този начин Близнаците опитват през живота си най-разнообразни неща.

Ентусиасти  Родените под този знак са ентусиазирани и пълни с живот и винаги жадуват за нови и интересни неща. Негативната страна на това обаче е, че ентусиазмът им понякога е в нездравословни граници.

Общителни  Близнаците са благословени с блестящи умения за общуване. Те са много любезни и галантни. Те могат да постигнат много в живота си, използвайки своите изключителни вербални умения.

Остроумни и с чувство за хумор – Близнаците без усилие могат да ви впечатлят със своето остроумие и чувство за хумор и никога няма да скучаете в тяхната компания. Освен това, тяхната спонтанност добавя допълнителен щрих към естествения им чар. В компанията на Близнаци можете да се забавлявате с часове.

Интелигентни – Близнаците са природно интелигентни. Интересуват се и научават много в най-разнообразни сфери. Също така не се страхуват открито да изразяват мнението си.

Близнаците притежават и някои не дотам положителни качества като:

Липсата на последователност – Макар, че са изключително проницателни и интелигентни, на Близнаците им е изключително трудно да останат заинтригувани и фокусирани върху начинанията, които започват. Това противоречие в качествата им е основен недостатък.

Повърхностни са – Често на представители на тази зодия им се слага този етикет поради тяхната неспособност да се задълбочават и да обръщат внимание на детайлите.

Трудно взимат решения – Близнаците много често се раздвояват, когато трябва да вземат решение. Често пропускат много изгодни за тях възможности заради неспособността си да взимат решения.

Липсва им посока в живота – Родените под този зодиакален знак често губят посока и фокус в живота си. Отегчават се бързо от захванатите дейности и бързо се насочват към друга сфера.

Неспокойни – Близнаците са родени пълни с енергия и са изключително динамични, но имат способността да „хапват по-голям залък, отколкото могат да преглътнат“. Това води до хаос в живота им и ги прави изклчително тревожни.

Източник: http://www.ganeshaspeaks.com

Превод: Gnezdoto 

Вижте още: КАКВО ВБЕСЯВА ЗОДИИТЕ?


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki