Gnezdoto.net
Накратко за късметлиите в зодиака - Близнаците снимка: new-anoli.ru

Накратко за късметлиите в зодиака - Близнаците

Вярно е, че всички зодии имат както положителни, така и отрицателни черти, и Близнаците не са изключение. Те са умни и интелигенти, но могат да бъдат напрегнати и невротични. За да се разбирате с Близнаци, е много важно да разбирате техните черти. Ако Вие самите принадлежите към този знак и искате да опознаете по-добре себе си, прочетете следващите редове.

Близнаците са:

Широко скроени и безгрижни – Те се наслаждават на живота с всичките си сетива.

Гъвкави – Близнаците се вълнуват от разнообразни теми. По този начин Близнаците опитват през живота си най-разнообразни неща.

Ентусиасти  Родените под този знак са ентусиазирани и пълни с живот и винаги жадуват за нови и интересни неща. Негативната страна на това обаче е, че ентусиазмът им понякога е в нездравословни граници.

Общителни  Близнаците са благословени с блестящи умения за общуване. Те са много любезни и галантни. Те могат да постигнат много в живота си, използвайки своите изключителни вербални умения.

Остроумни и с чувство за хумор – Близнаците без усилие могат да ви впечатлят със своето остроумие и чувство за хумор и никога няма да скучаете в тяхната компания. Освен това, тяхната спонтанност добавя допълнителен щрих към естествения им чар. В компанията на Близнаци можете да се забавлявате с часове.

Интелигентни – Близнаците са природно интелигентни. Интересуват се и научават много в най-разнообразни сфери. Също така не се страхуват открито да изразяват мнението си.

Близнаците притежават и някои не дотам положителни качества като:

Липсата на последователност – Макар, че са изключително проницателни и интелигентни, на Близнаците им е изключително трудно да останат заинтригувани и фокусирани върху начинанията, които започват. Това противоречие в качествата им е основен недостатък.

Повърхностни са – Често на представители на тази зодия им се слага този етикет поради тяхната неспособност да се задълбочават и да обръщат внимание на детайлите.

Трудно взимат решения – Близнаците много често се раздвояват, когато трябва да вземат решение. Често пропускат много изгодни за тях възможности заради неспособността си да взимат решения.

Липсва им посока в живота – Родените под този зодиакален знак често губят посока и фокус в живота си. Отегчават се бързо от захванатите дейности и бързо се насочват към друга сфера.

Неспокойни – Близнаците са родени пълни с енергия и са изключително динамични, но имат способността да „хапват по-голям залък, отколкото могат да преглътнат“. Това води до хаос в живота им и ги прави изклчително тревожни.

Източник: http://www.ganeshaspeaks.com

Превод: Gnezdoto 

Вижте още: КАКВО ВБЕСЯВА ЗОДИИТЕ?


ДВЕ КНИГИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА УПРАВЛЯВАТЕ СЪДБАТА СИ: "СТРЕСЪТ - ПРИЯТЕЛ ИЛИ ВРАГ" И "ИНСТИНКТЪТ НА ВОЛЯТА" ОТ КЕЛИ МАКГОНИГЪЛ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Ако фразите "Нямам воля" и "Стресът ме убива" тровят живота ви, тези книги са за вас! Две практически ръководства, основани на авангардни научни изследвания, от д-р Кели Макгонигъл!

animiran promopaket kelly mcgonigal

Кели Макгонигъл e доктор на науките, психолог, изследовател, преподавател в Станфордския университет и автор и водещ на два от най-популярните курсове в Станфорд – „Наука за силата на волята“ и „Новата наука за стреса“.

 


ЗИМНА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

zimna promociq min
Промоцията продължава до 28 февруари 2023 г.

 


ВСЕКИ ДЕН ДО 28 ФЕВРУАРИ 2023 Г. - ДВЕ КНИГИ НА ЦЕНАТА НА ЕДНА!

"Да четеш хубава книга е като непрекъснат диалог, в който книгата говори, а душата отговаря…" Андре Мороа

kniga s podaryk animiran new price

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki