Gnezdoto.net
Накратко за чувствителните Раци

Накратко за чувствителните Раци

  • автор: Даринка Янева
  • категория: Факти

Вие, скъпи Раци, сте ненадминати в това да искате да знаете какво и как се случва в живота на всички хора в Галактиката. За сметка на това не сте особено склонни да разберете, какво се случва във вашия собствен свят.

Ако имате късмет, вашите приятели ще ви кажат. Никога нямате какво да облечете, макар че гардеробът ви е пълен с дрехи – просто в него царува хаос. Трудно се свиква с навика ви да гладите пижамите и спалното си бельо, но определено това, че можете да останете на закрито в продължение на месеци е вече черешката на тортата. Въпреки нуждата ви да сте спасител на всички, не се нуждаете особено от социално взаимодествие. Като ходещо дамско списание сте – от това как бързо да се приготви удивително вкусен шоколадов сладкиш, до практически съвети "Как да разговаряме с тинейджър?" Нека да бъдем и малко положителни към вас. Раците сте чувствителни и симпатични, винаги сте готови да изслушате събеседника си и сте много харесвани от всички (за около 15 минути).

Сега сериозно. Ето и някои от положителните ви страни, Раци:

Изобреателни: Раците може да излезете с блестящи и нови идеи, използвайки своите творчески сили. Въпреки това, в процеса могат да се окажете с идеи, които не са особено практични, или може да са прекалено амбициозни.

Спонтанни: В природата на Рака е да мисли и действа спонтанно и това е основна ваша водещата сила. разчитате на интуицията си за вземане на решения повече, отколкото на определени мотиви или факти.

Верни: Освен, че сте изключително чувствителни вие сте верни и щедър към другите, и едва ли очаквате нещо в замяна на вашата щедрост и вярност.

Любвеобилни: Вие дълбоко се възхищавате и уважавате хората, които са ви близки. Дори тези, които са далеч от вас, но са близки до сърцето ви, познават вашата любящата страна много често.

Емоционални: Вие сте доста емоционални хора, но от време на време изглеждате хладни и резервирани. Обичате да се грижите за другите.

Покровителствни: Вие Раците пазите ревностно личното си пространство, интереси, вещи, взаимоотношения и близки.

Негативните ви черти са:

С променливо настроение сте: Можете да бъдете много темпераментна и вашите промени в настроението са доста непредвидими, което може да стане непреодолимо и на моменти непоносимо за хората около вас.

Песимистично настроени: Лесно се обезкуражавате, когато сте в период на неуспехи и провали. Установено е, сте склонни към песимизъм.

Прилепващи: Това е ваша типична характеристика. Трудно ви е да пуснете неща, близки до сърцето си, и по този начин, се затруднявате да погледнете отвъд несъвършенствата и да продължите напред.

Свръхемоционални: Склонни сте да разиграете въображаема болка, драма и неуспех заедно с тях. Това е така, защото вашата свръхчувствителна природа е причинта, поради която можете да създаде силно обезпокоителни условия за завихрянето на нереална трагедия.

Подозрителни: Склонни се да се съмнявате в намеренията на хората, подозрителни сте и подлагате всичко и всички на кръстосана проверка, защото неимуверно ви е страх да не ви наранят или предадат.

Родени мърморковци сте: Ако някой е по природа е голям мърморко, то определено е представител на вашата зодия. Постоянно се оплаквате и да мрънкате, колко е несправедлив светът с вас. Негативната енергия, съпровождаща този ваш навик може да дистанцира хората от вас, дори и тези, които са в близки и скъпи.

Източник: www.ganeshaspeaks.com

Превод: Gnezdoto

Вижте още: ЗОДИИТЕ ТРЪГВАТ ЗАЕДНО НА МОРЕ


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki