Gnezdoto.net
Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване със Скорпион снимка: 1wallpaperhd.com

Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване със Скорпион

"Може би това ще прозвучи пристрастно, но Скорпионите, разбира се, са най-вълнуващият знак на зодиака" – пише Тори Лин. Тя подчертава, че Скорпионите са весели, верни и много харизматични.

Хората, родени под този знак са въплъщение на идеята за "Живей весело или не живей въобще!". Те отчаяно защитават не само себе си, но и тези, които са около тях.

Скорпионите са честни и знаят истинското значение на приятелството. Ето няколко причини, поради които следва да има Скорпиони във вашия живот.

1. Те ​​знаят всичко за купоните.

Най-доброто им качество е, че те са винаги готови за парти. Независимо от обстоятелствата, те рядко пропускат шанса да има прекарат добре много време с приятели. Понякога желанието им за забавление ги довежда до крайност, но ние вярваме, че няма нищо лошо в това, че някои хора са щастливи и обичат да бъдат в центъра на вниманието.

Освен това, Скорпионите обикновено са много харизматични и може да направят всичко за да накарат приятелите си да се радват на живота. Ако имате нужда да разнообразите скучна компания или да обърнете няколко чашки с текила, обадете се на Скорпиона. Той е готов да танцува непрекъснато четири часа!

2. Можете да разчитате на тях.

Те се отличават с невероятна отдаденост и винаги са готови да подкрепят своите приятели и членове на семейството. И те очакват същата преданост в замяна.

Ако имате нужда от приятел, който не само ще ви даде добър съвет, но в същото време ще запази всичките ви тайни за себе си, Скорпионът е най-добрият вариант. Той винаги ще ви кажe истината, дори ако тя е грозна. И никога няма да разпространява слухове.

3. Те обичат съвършенството!

Без значение за какво става дума: за тяхната кариера или личен живот, Скорпионите винаги ще се проявяват като много усърдни хора, които се стремят към съвършенство. Те винаги вдигат високо летвата за себе си, а понякога и до недостижими стандарти. Те са най-лошите си критици. И са готови да работят усилено, само за да докажат на себе си, че струват нещо!

Да, понякога те работят твърде много, но най-важното чувство за тях е чувството на удовлетворение.

4. Скорпионите не се натрапват, защото ценят времето, прекарано в уединение.

Трудно е да се повярва, но понякога те предпочитат да прекарват времето си сами. И обикновено това желание се появява внезапно.

Ако Скорпионът дълго време не ви се обажда, това не означава, че той е забравил за вас. Това означава, че сега е в сезона на "самокритиката и сериалите." Подобно на всички останали, те също трябва понякога да "презареждат батериите". Така че не го приемайте лично.

5. Те не могат да бъдат измамени.

Скорпионът винаги знае кога сте пълен боклук. Те са много наблюдателни, знаят как да използват интуицията си, запомняйки маниерите и поведението на другите хора. Така че следващия път, когато се опитвате да ги измамите, можете да бъдете сигурни, че нищо няма да се случи.

Въпреки факта, че Скорпионите обичат внимание, те умело разпознават скрити мотиви и ласкателство у другите. В действителност те не обичат да да ги вземат за глупаци!

Скорпионите са са известни със своята отмъстителност, така че помислете два пъти преди да се опитвате да ги мамите или да ги нараните. Или някой от приятелите им!

Те знаят как да направят вашия купон незабравим, да разоръжат враговете ви и да запазят всичките ви тайни!

Източник: Другите новини

Вижте още: ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, АКО ЩЕ СИ ИМАТЕ ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ С ТЕЛЕЦ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki