Gnezdoto.net
Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване с Везни снимка: hdwallpaper.cat

Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване с Везни

Хората от зодия Везни (родените между 23 септември и 22 октомври), и мъже, и жени, обичат фините неща в живота. Те имат безупречен стил, обичат луксозните места и качествената храна. Понякога тези личности изглеждат леко високомерни, но пък винаги се държат приятелски. Tе нямат голямо чувство за хумор и понякога изглеждат студени и незаинтересовани, но са хора, които никога няма да ви забият нож в гърба.

Ако сте влюбени в човек от тази зодия, опитайте се да разберете неговата природа.

Ето и какво трябва да знаете още за чертите на личностите от този слънчев знак:

1. Везните са хора, които имат нужда от любов, мир и хармония. Обикновено те се държат любезно с хората, защото искат да изглеждат симпатични на всички.

2. Те са романтични натури и търсят романтиката навсякъде – в музиката, филмите, книгите и др. Те обичат залезите и нежните цветове.

3. Те са тактични и дипломатични. Те изслушват и най-досадните мнения, без да губят самообладание. На агресията те умеят да реагират с благоприличие. Те остават учтиви, дори когато насреща им някой им крещи.

4. Те са очарователни. Везните успяват да постигнат и невъзможното, като манипулират хората чрез своята харизма. Те умеят да водят интелигентни разговори, усмихват се атрактивно и успяват да стоплят сърцето на всеки, с когото си взаимодействат.

5. Те са добра и вярна компания. На хората от тази зодия можете да имате доверие – те няма да ви подведат. Като цяло са надеждни партньори и приятели. Можете да разчитате на тях, защото те си държат на думата.

6. Те са уравновесени. Везните никога не стигат до крайности. Те винаги залагат на умерените количества. Умереността е правило, според което те живеят. Те са умерени и при проявата на емоции.

7. Понякога са повърхностни. Тези хора са склонни да се влияят от красивия екстериор, без да се замислят какво има под повърхността. Това им вреди в много ситуации в живота.

8. Понякога са индеферентни. Везните понякога изглеждат претенциозни, далечни и неособено съпричастни със събитията. В някои тежки, трудни ситуации, може да ви се струва, че те не проявяват чувство на съжаление.

9. Те са твърде лежерни. Везните не са енергични натури. Те дори са мързеливи, като това важи и за емоционалния им живот. Те не полагат много усилия в отношенията си, а когато искат да избегнат сериозни емоционални конфликти или напрежение, те се отдалечават.

10. Те са нерешителни. Везните трудно правят избор.. Те дори са склонни да избягват ситуации, в които им се налага да избират.

Източник: tialoto.bg

Вижте още: ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, АКО ЩЕ СИ ИМАТЕ ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ СЪС СКОРПИОН


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki