Gnezdoto.net
Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване с Лъв снимка: magic4walls.com

Ето какво трябва да знаете, ако ще си имате вземане-даване с Лъв

Лъвовете реват зловещо, това е абсолютен факт. Така че, ако сте влюбени в човек от тази зодия, не се учудвайте, ако някой ден той избухне гневно. Това ще е доста страшен момент, но пък ще отмине за няколко секунди.
По този начин индивидите от тази зодия искат да демонстрират своята увереност и его.

Иначе Лъвовете са страстни, интелигентни, силни и добре възпитани.Вярно е, че по-често употребяват „аз", когато искат да кажат „ние", но пък те смятат, че им се полага да бъдат говорители на своите близки хора, така че им е позволено.

А ето и какво трябва да знаете още за представителите на този слънчев знак:

1. Лъвовете са свръхупорити.

Те не го правят от инат, а просто са решителни. Те са горди, но не са конфликтни. Тоест, няма нарочно да влязат в опозиция. Ако имате разногласия с тях, гледайте да се държите любезно, и ще видите, че Лъвът ще прибере ноктите си скоро. Когато е разстроен, този индивид има нужда от пространство, за да се успокои.

2. Лъвовете имат голямо его.

Те са уверени на пръв поглед, но са лесно раними. Те обичат другите да им се възхищават и да ги хвалят, което означава, че не си падат много по критиката.

3. Те са игриви, но не обичат да ги дразнят.

С Лъв шега не бива – не трябва да се забавлявате за негова сметка, да се шегувате с него, да го иронизирате и т. н. Той може да се усмихне, но вътрешно ще се подразни. С други думи, гледайте да не нараните неговите чувства с неподходящи шеги.

4. Лъвовете усещат фалша.

Ако засипвате индивид от тази зодия с неискрени комплименти, той ще го усети. Лъвът знае кога някой наистина му се възхищава и го смята за специален и кога това е само игра.

5. Лъвовете нямат време за страхливци.

Представителите на тази зодия имат остър, бърз ум и искат до себе си да имат човек, който да им бъде равностоен партньор. Те лесно губят интерес и уважение към неуверени хора с ниско самочувствие. Не обичат половинката им да е залепена за тях и да има нужда от постоянното им внимание.

6. Лъвовете невинаги искат да поемат отговорността.

Тези хора са силни и убедени в своите вярвания и идеи, но понякога предпочитат някой друг да вземе решението вместо тях. Донякъде го правят от мързел. Ако обаче не са съгласни с дадено решение, намират начин да го покажат.

7. Те имат нужда от пространство.

Лъвовете са независими и искат също толкова независим партньор в живота. В същото време те са ревниви, но не обичат друг да ги контролира.

8. Лъвовете са злопаметни.

Ако решите да се държите с представител на тази зодия пренебрежително, той ще го приеме твърде лично. Имайте предвид, че хората от този зодиакален знак са горди и злопаметни. С други думи, ще ви зачеркнат от своя прайд, ако не изиграете картите си правилно.

Източник: tialoto.bg

Вижте още: ЕТО КАКВО ТРЯБВА ДА ЗНАЕТЕ, АКО ЩЕ СИ ИМАТЕ ВЗЕМАНЕ-ДАВАНЕ СЪС СКОРПИОН

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki