Gnezdoto.net
Какво да знаете, ако имате романтични отношения с авантюристичния любовник Стрелеца

Какво да знаете, ако имате романтични отношения с авантюристичния любовник Стрелеца

Ерогенни зони: Тазобедрена област и вътрешна страна на бедрата

Възбуждащи фактори: Споделени идеи и екзотично място

Афродизиаци: Багаж и сладолед

Фантазии: Пътуване и бягство от ежедневието; Коне

За да се получи връзката: Дайте му пространство и свобода

Романтичният Стрелец е свободен дух, на когото му е трудно да се ангажира във връзка само с един човек. Ако вашият партньор Стрелец започне да гледа настрани, значи има причина за притеснение, въпреки че безгрижните флиртове не са му чужди. Малко вероятно е обаче да ви предупреди, че планира да скъса с вас: обикновено просто си тръгва.

Стрелците имат огромна нужда от лично пространство и свобода. Ако опитате да го вържете, връзката ви е обречена. Но ако разполага с пространство и може да изследва света и себе си, връзката ви може да е трайна и равнопоставена, особено ако придружавате Стрелеца в спонтанните му приключения. Той не обича дългосрочните, грижливо направени планове и предпочита да хвърли няколко ката дрехи в куфара и да се отправи нанякъде. Естествено, приема, че вие сте свободни да го последвате. Импулсивно може да си купи дори къща. Прекомерният му оптимизъм понякога има нужда да бъде усмиряван, но като цяло този начин на живот е доста приятен.

Стрелецът има доверие към вселената и затова обикновено го спохожда късмет.

Стрелецът не е сложен за разбиране. Обикновено е честен и макар понякога да преувеличава, той е открит. Не е коварен или непочтен, не понася преструвките, а емоционалните игрички, които понякога играят по-сложните знаци, го отвращават.

Репутацията му на честен човек върви ръка за ръка с нетактичността. Вашият партньор рядко иска да ви нарани, но словесната му нетактичност може да бъде болезнена поради способността му да улучва истината. Не го питайте дали някоя дреха ви стои добре, ако не сте готови да получите прям отговор. И никога не очаквайте извинение от вашия партньор: той надали знае значението на тази дума, да не говорим, че не вижда необходимост да се извинява.

Стрелецът често обещава повече, отколкото може да изпълни. Тъй като не обича да казва „не" или просто не се спира, за да помисли, той се натоварва прекомерно и неизбежно разочарова някого. Прави го обаче с лекота и без лоши чувства.

От книгата "Енциклопедия на астрологията"

Вижте още: 4-ТЕ ТИПА МЪЖЕ СПОРЕД ИЗТОЧНИЯ КАЛЕНДАР


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki