Gnezdoto.net
Защо е по-добре да се родиш жена – 20 факта (и лични наблюдения)

Защо е по-добре да се родиш жена – 20 факта (и лични наблюдения)

  • автор: Алиса
  • категория: Факти

Скъпи момичета, сигурно неведнъж сте спорили със своите партньори по този въпрос: дали е по-добре да се родиш жена, или мъж?
Е, може би има някои дребни предимства и в това да си мъж, но ние мислим, че е много по-добре (и по-красиво, и по-приятно, и по-удобно) да си жена.

Затова подбрахме няколко факта (и лични наблюдения), за да повдигнем леко завесата около този вечен разговор. И да се позабавляваме, разбира се.

Поднасяме ги с усмивка. А който иска, може и да поспори. Или да допълни.

1. Жените (или така нареченият слаб пол) живеят средно между 5 и 10 години по-дълго от мъжете. (Неоспорим факт.)

2. На жените (и слава богу!) не им се налага да се бръснат всеки ден.

3. В екстремни ситуации първо спасяват нас с децата. Факт.

4. Жените могат да получат по-голям брой оргазми за една нощ! Някакви въпроси?

5. Ние никога не се чувстваме непълноценни, ако нашият любим получава двойно повече пари от нас.

6. Лесно сваляме напрежението – просто си напълваме една ароматна вана, пускаме си лека музика и се отпускаме, мислейки си нещо приятно. Не се нуждаем от тонове алкохол например. Можем да се ободрим и от чифт нови обувки. Е, парченце торта би било приятно допълнение. Животът е прекрасен!

7. За нас винаги е лесно и удобно да припишем лошото си настроение или изблиците на агресия на ПМС (жените знаят какво означава тази абревиатура).

8. Според статистиката в затворите има три пъти повече мъже, отколкото жени. Защо ли? Ами просто ние сме доста по-внимателни и хитри, а и като цяло престъпленията не са сред любимите ни занимания. Съгласни ли сте, дами?

9. Дори да говорим по телефона с майките си по три часа на ден, никой няма да ни нарече „мамини момиченца“.

10. Ние можем да оставаме при приятелка, да си разменяме дрехите, да спим в едно легло, без някой после да ни обвини в нещо непристойно.

11. Това, че понякога не разбираме някои "прости" неща (като например какво точно е устройството на автомобила) само ни прави още по-сладки...

12. Ние можем леко и непринудено да разговаряме с мъжете за разни интимни и възбуждащи неща, без да ни проличи по някакъв начин... сещате се, нали?

13. За нас обществените тоалетни са направени с отделни кабинки, без да се налага да си мерим „достойнството“ с някого наоколо. И изобщо на нас не ни е в природата да си ги мерим... мускули, портфейли, автомобили и други подобни.

14. Има някои неща, които просто няма как да ни се случат. Три от тях: импотентност, простатит, „ранно оплешивяване“.

15. Ние, жените, можем да разрешим всеки проблем... просто като заплачем. Никой не очаква от нас да сдържаме емоциите си. А ако гледаме филм на ужасите, спокойно можем да пищим и да подскачаме – в никакъв случай няма да изглеждаме глупаво.

16. От хилядолетия на нас, жените, се посвещават стихове, поеми и всякакви други шедьоври. А, да, и диамантите.

17. Когато облечем мъжки дрехи, ние не само изглеждаме добре, а дори и съблазнително. Какво ще кажете за мъжка риза, облечена на голо, а? Не е нужно да споменаваме колко нелепо изглеждат мъжете в женски дрехи.

18. Никой не кара жените да местят мебели или да носят тежки неща, когато това се налага.

19. Мъжете много по-често рискуват живота си и могат да попаднат в „екшън“ ситуации. На нас не ни се налага да се бием само защото някой ни е обидил или ударил.

20. И накрая, да не забравим: Жената винаги е сигурна, че детето е стопроцентово нейно. Докато мъжете...

 

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki