Gnezdoto.net
Защо все попадаш на неподходящи според зодията ти

Защо все попадаш на неподходящи според зодията ти

Не всяка жена се гордее с перфектния партньор до себе си. Често имаме уникалното умение да избираме най-неподходящия сред хиляди подходящи. Ето каква е причината жените да имат лош вкус при избора на половинката си.

Овен

Падаш си по мъже с трудни характери, с които е сложно да се разбереш. Харесва ти да се стараеш и да даваш всичките си усилия в опознаване на мъжете, от което често страдаш в отношенията си.

Телец

Когато срещнеш някого, решаваш, че той е единственият. Дори когато видиш, че нещата не се получават, не спираш да опитваш и да се надяваш. Това те съсипва и променя цялото ти мислене и начин на живот.

Близнаци

Тръгвате с нагласата за мимолетна връзка. Когато нещата станат сериозни, се чувствате изнервена и задължена. Обмисляйте добре дали човекът, когото избирате, си заслужава.

Рак

Привързвате се твърде силно и понякога имате чувството, че човекът до вас не се интересува от връзката. Давайте време да ви опознаят и не изпускайте нервите си върху човека, който няма никаква вина.

Лъв

Обичате да сте център на вниманието и винаги привличате свалячи, които не търсят сериозна връзка. Променете приоритетите си и търсете човек, на когото наистина да разчитате.

Дева

Падате си само по красиви мъже, които ви разочароват с времето. Помнете, че красивата душа не винаги е облечена в красиво тяло.

Везни

Подценявате се и не отказвате на никакви предложения за срещи. Опитайте да опознаете хората преди да допуснете да ви разочароват за пореден път.

Скорпион

Търсите човек, който да бъде на вашето ниво на интелигентност. Не забравяйте, че това не е гаранция за сериозни отношения. Често интелигентните красиви типажи искат просто краткотрайно забавление.

Стрелец

Вярвате, че всички мъже са невероятни и подходящи за вас. Не се отказвате, ако започнете връзка, дори човекът до вас да съсипва живота ви.

Козирог

Невероятно е как подредени и уверени хора като вас успяват да попадат на такива лоши предложения. Трудно преживявате раздяла и предпочитате да понасяте всички удари вместо да предприемете ново търсене.

Водолей

Търсите уникални личности, които крият своите тайни. Трябва да се пазите от такива хора, тъй като често се оказват нетърпими странници с лоши навици.

Риби

Винаги се отдавате изцяло на връзката си и пренебрегвате факта, че половинката ви не ви уважава и заслужава по никакъв начин. Спрете да се грижите за него и се замислете дали си заслужава.

източник: actualno.com

Вижте още: КАКВО ВБЕСЯВА ЗОДИИТЕ?

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki