Gnezdoto.net
Как различните зодии се справят с неприятни ситуации

Как различните зодии се справят с неприятни ситуации

Овена разрешава проблема. Всеки проблем. Веднага. Сам. Гордо и мълчаливо.

Телеца се справя с бедата и веднага разказва на всички. За всеки случай пуска статуси във всички социални мрежи. За да разберат наистина всички.

Близнаците се опитват да си поделят бедата с някой друг. Ще се постараят да прехвърлят всичко на Овена, и ако той откаже, ще потърсят Стрелеца.

Рака най-напред започва да хленчи и не млъква, докато някой не се захване с проблема и не му избърше сълзите. Ако не се появи такъв, Рака чудесно се оправя със ситуацията. Защо е цялото мрънкане – не е ясно.

Лъва свиква всички близки и познати, а после сам се оправя с неприятностите. Накрая се покланя, раздава автографи и си тръгва.

Девата винаги се разстройва, особено ако бедата е била неочаквана. Но после сяда да помисли, намира решение и след като го осъществи, започва да анализира и да си прави изводи.

Везните първо претеглят проблема. После го претеглят още веднъж и стигнат до извода, че някак си не им е по силите да се справят, затова се обръщат към някой друг – например към Лъва или Овена. Ако се опитат да го прехвърлят на Девата, ударят на камък – там всичко трябва да е по разписание.

Скорпиона ще се поогледа, ще се развесели и ще каже: „О, някакъв си проблем!“. После просто ще разчита на късмета си.

Стрелеца най-напред се разстройва, после отива да се позабавлява. След това започва да се надсмива над себе си и сполетялата го беда и си спомня други подобни преживелици, и след като ги разкаже на всички наоколо, забравя за проблема. Ако нещата не се оправят от само себе си, тръгва да търси някой Лъв.

Козирога веднага се опитва да се разграничи от неприятностите и в 90% от случите му се получава. Ако нещо съвсем се обърка, той се справя по най-добрия начин. Но непременно за чужда сметка.

Водолея започва радостно да изучава ситуацията, за да може после да напише книга. Ако вече е имал подобно преживяване, му става скучно и започва да търси Близнаците. Проблемът продължава да си стои, Близнаците естествено го отрязват, но пък става още по-забавно.

Рибите също хленчат, но за разлика от Рака, го правят тихо. Затова те вечно имат неприятности, които решават сами и вече дори не очакват някой да им помогне.

ВИЖТЕ ОЩЕ: ЗОДИИТЕ ТРЪГВАТ ЗАЕДНО НА МОРЕ

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki