Gnezdoto.net
Свещената символика на пречистването с вода

Свещената символика на пречистването с вода

С помощта на свещената символика на пречистването с вода можем да използваме ежедневните задачи, за да се пречистим и да дадем смисъл на живота си.

Например, докато си взимате душ и водата облива тялото ви, кажете си:
"Освобождавам се от всичко ненужно в живота ми. Връщам го на Великата майка за обновление!"

Докато сте под душа, си представете, че целият нежелан стрес излиза на повърхността на кожата ви. Изтъркайте го със сапун и го оставете да се изтече през канализацията. Накрая водата, която се стича от тялото ви, ще се върне в морето, където тя и цялата остатъчна енергия, която носи, ще бъдат пречистени.

Когато миете ръцете си, казвайте си: "Измивам ръцете си от ситуации, емоции и мисли, които не ми дават сила и не разширяват възможностите ми."

Когато взимате вана, заявете: "Потапям се в течния нектар на Богинята. Всичко ненужно в живота ми се завърта и изтича през канализацията."

Така участваме в древните ритуали за пречистване.

автор: Светла Трифонова за highviewart.com

Вижте още: КАК ДА РАЗВИЕШ СИЛАТА НА ВОЛЯТА СИ. ПОДРОБНА ИНСТРУКЦИЯ


ДВЕ КНИГИ, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ДА УПРАВЛЯВАТЕ СЪДБАТА СИ: "СТРЕСЪТ - ПРИЯТЕЛ ИЛИ ВРАГ" И "ИНСТИНКТЪТ НА ВОЛЯТА" ОТ КЕЛИ МАКГОНИГЪЛ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Ако фразите "Нямам воля" и "Стресът ме убива" тровят живота ви, тези книги са за вас! Две практически ръководства, основани на авангардни научни изследвания, от д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi kelly mcgonigal 650x650 30 min

Кели Макгонигъл e доктор на науките, психолог, изследовател, преподавател в Станфордския университет и автор и водещ на два от най-популярните курсове в Станфорд – „Наука за силата на волята“ и „Новата наука за стреса“.

 


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО": "НАМАСТЕ: ИНДИЙСКИЯТ ПЪТ КЪМ ЩАСТИЕТО, УДОВЛЕТВОРЕНИЕТО И УСПЕХА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Древна мъдрост и мистични тайни, които ще ви помогнат да изградите настоящето, което заслужавате, и бъдещето, за което мечтаете.

namaste 650x650 min

За всички онези въпроси, които индийските мистици са си задавали през последните пет хилядолетия и на които са намерили отговори! 

 


ПРОЛЕТНА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

proletna promocia 2024 650x650 min

Промоцията продължава до 15 април 2024 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФАКТИ"

vig vsi4ki