13 уникални снимки и техните трогателни истории снимка: Gary Cosby

13 уникални снимки и техните трогателни истории

Тези уникални фотографии са запечатали безценни и трогателни моменти от живота на различни хора, техните емоции, изпитания и мъка. Те ще предизвикат най-различни чувства у вас, ще ви трогнат, ще ви просълзят, ще ви разкажат своите истории...

Вижте тези 13 разтърсващи кадъра и техните истории.

Сърдечен хирург след 23-часова успешна операция на трансплантация на сърце. Неговият асистент спи от изтощение в ъгъла на операционната. Тази снимка е селектирана като фотография на 1987 г. от National Geographic и е включена в списъка на стоте най-значителни фотографии в историята. Снимката е дело на Джеймс Стенфийлд, а хирургът е един от най-известните полски кардиолози професор Збигнев Релига в клиника в полския град Забже.
1
снимка: James Stanfield 
 
Вътрешността на газова камера в Аушвиц, по чиито стени се виждат драскотини от жертвите, които умирайки са се борили с последни усилия за живота си.
2
 
8-годишно момче приема американското знаме за загиналия си баща, който е прострелян по време на втората си мисия в Ирак, само седмица преди да се прибере у дома.
3
 
Куче стои втори ден до гроба на своя стопанин, загинал при опустошително свлачище в Рио де Жанейро.
4
снимка: Vanderlei Almeida 
 
Военнослужеща прегръща дъщеричката си след 7-месечна военна мисия.
5
снимка: Louie Favorite 
 
Руски войник свири на изоставено пиано в Чечня по време на Първата чеченска война през 1994 г.
6
 снимка: drugoi.livejournal.com
 
След края на Втората световна война военнопленник среща дъщеря си, която е виждал за последен път, когато тя е била на една годинка.
7
 
Мъж прегръща своето куче след като го откриват живо сред руините на дома му след унищожително торнадо в щата Алабама през 2012 г.
8
 снимка: Gary Cosby
 
Бразилският цигулар Диего Торкуато свири на погребението на своя учител и ментор, който му е показал пътя към музиката. Момчето умира само година по-късно от левкемия.
9
 снимка: salvemasnossascriancas.blogspot.com
 
17-годишната активистка Джейн Роуз поднася цвете на охраняващите антиправителствените демонстрации срещу войната във Виетнам през 1967 г.
10
 
Руски войник в момент на молитва преди битката за Курск през юли 1943 г.
11
 снимка: Shirak Karapetyan-Milshtein
 
Детска ръка в ръката на мисионер, Уганда, 1980 г.
12
 
Руски ветеран от Втората световна война пред танка, с който се е сражавал.
13
 

Вижте още: КАК СЕ ПРОМЕНИ СВЕТЪТ ОКОЛО НАС - 30 УДИВИТЕЛНИ КАДЪРА


ОТ АВТОРА НА "ФАНТОМНА БОЛКА" - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "КУПУВАЧКАТА НА СПОМЕНИ" /ОЛЕГ РОЙ/ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Представете си, че ви предлагат много, много пари! И точно в момент, когато те са ви жизнено необходими! Само че има едно условие – трябва да продадете свой скъп спомен. Да, предложението е примамливо и много лесно изпълнимо. Какво толкова? Просто една сантиментална история от миналото… Но какво ще се случи след това? Ще се промени ли животът ви, когато от него бъдат изтръгнати топлите образи от миналото? Не продавате ли душата си? Една история, в която се сблъскват приятелство и завист, любов и безразличие, предателство и вярност, алчност и безнадеждност...

anim kupuvachkata na spomeni

Един философски роман за истински важното в живота ни, за това, което ни прави хора!

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек задава през живота си.

2 knigi pritchi 2019 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

Промоцията е валидна само при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.