Gnezdoto.net
13 уникални снимки и техните трогателни истории снимка: Gary Cosby

13 уникални снимки и техните трогателни истории

Тези уникални фотографии са запечатали безценни и трогателни моменти от живота на различни хора, техните емоции, изпитания и мъка. Те ще предизвикат най-различни чувства у вас, ще ви трогнат, ще ви просълзят, ще ви разкажат своите истории...

Вижте тези 13 разтърсващи кадъра и техните истории.

Сърдечен хирург след 23-часова успешна операция на трансплантация на сърце. Неговият асистент спи от изтощение в ъгъла на операционната. Тази снимка е селектирана като фотография на 1987 г. от National Geographic и е включена в списъка на стоте най-значителни фотографии в историята. Снимката е дело на Джеймс Стенфийлд, а хирургът е един от най-известните полски кардиолози професор Збигнев Релига в клиника в полския град Забже.
1
снимка: James Stanfield 
 
Вътрешността на газова камера в Аушвиц, по чиито стени се виждат драскотини от жертвите, които умирайки са се борили с последни усилия за живота си.
2
 
8-годишно момче приема американското знаме за загиналия си баща, който е прострелян по време на втората си мисия в Ирак, само седмица преди да се прибере у дома.
3
 
Куче стои втори ден до гроба на своя стопанин, загинал при опустошително свлачище в Рио де Жанейро.
4
снимка: Vanderlei Almeida 
 
Военнослужеща прегръща дъщеричката си след 7-месечна военна мисия.
5
снимка: Louie Favorite 
 
Руски войник свири на изоставено пиано в Чечня по време на Първата чеченска война през 1994 г.
6
 снимка: drugoi.livejournal.com
 
След края на Втората световна война военнопленник среща дъщеря си, която е виждал за последен път, когато тя е била на една годинка.
7
 
Мъж прегръща своето куче след като го откриват живо сред руините на дома му след унищожително торнадо в щата Алабама през 2012 г.
8
 снимка: Gary Cosby
 
Бразилският цигулар Диего Торкуато свири на погребението на своя учител и ментор, който му е показал пътя към музиката. Момчето умира само година по-късно от левкемия.
9
 снимка: salvemasnossascriancas.blogspot.com
 
17-годишната активистка Джейн Роуз поднася цвете на охраняващите антиправителствените демонстрации срещу войната във Виетнам през 1967 г.
10
 
Руски войник в момент на молитва преди битката за Курск през юли 1943 г.
11
 снимка: Shirak Karapetyan-Milshtein
 
Детска ръка в ръката на мисионер, Уганда, 1980 г.
12
 
Руски ветеран от Втората световна война пред танка, с който се е сражавал.
13
 

Вижте още: КАК СЕ ПРОМЕНИ СВЕТЪТ ОКОЛО НАС - 30 УДИВИТЕЛНИ КАДЪРА


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ИНСТИНКТЪТ НА ВОЛЯТА" ОТ КЕЛИ МАКГОНИГЪЛ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /до 31 май 2020 г./

Всички сме родени с воля, но някои я използват повече от други. Хората, които имат по-добър контрол върху вниманието, емоциите и действията си, се справят по-добре във всяко отношение. Те са по-щастливи и по-богати. Любовните им връзки са по-удовлетворяващи и по-дълготрайни. Те печелят повече пари и напредват повече в кариерата. По-добре се справят със стреса, излизат от конфликти и преодоляват нещастията. Те дори живеят по-дълго...

1 animiran instinktyt na volyiata 650x650

Силата на волята е биологичен инстинкт, реакция на ума и тялото, а не добродетел, която отсъства. Как да освободим този инстинкт, за да се справяме с вредните си навици, да спрем да отлагаме важните задачи и да следваме истинските си цели...

 


ГОЛЯМОТО ЧЕТЕНЕ ПРОДЪЛЖАВА... 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ГНЕЗДОТО!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

animiran chetene 2020

Промоцията е валидна до 31 май 2020 г. или до изчерпване на наличните количества! /само при поръчка онлайн/ 

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki