Gnezdoto.net
Не е нужно да си слаба, за да си красива!

Не е нужно да си слаба, за да си красива!

Наистина, момичета! Спрете с диетите! Спрете войната с кантара! Спрете да се притеснявате за всеки "излишен" килограм. Нищо ваше не е излишно. Всяка извивка е част от чара ви, част от женствеността ви, част от самите вас. Обичайте се, харесвайте се, усмихвайте си се! Защото сте прекрасни! Точно такива, каквито сте! Не вярвате? Ами тогава, погледнете се в огледалото и вижте страхотната жена пред себе си! Вижте силата й! Вижте великолепието й! Вижте магията, скрита в очите й! Вижте себе си!

Със следващата песен ви поздравяваме! И ви казваме, че ви обичаме!

И ако все още имате съмнения в казаното от нас, запознайте се с едни от най-красивите жени на планетата. Запознайте се с истинските жени!

Ашли Греъм
001
 
Флувия Лачерда
002
 
Клои Маршал
003
 
Тара Лин
005
 
Жюстин Лего
010
 
Уитни Томпсън
006
 
Кристина Мендес
011
 
Джени Рънк
012
 
Ели Мейдей
0000
 
Денис Бидо
013
 
Маркита Принг
015
 
Клементин Дессо
016
 

Вижте още: Реални ли са критериите ни за красотата днес? 


ОТ АВТОРА НА "ФАНТОМНА БОЛКА" - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "КУПУВАЧКАТА НА СПОМЕНИ" /ОЛЕГ РОЙ/ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Представете си, че ви предлагат много, много пари! И точно в момент, когато те са ви жизнено необходими! Само че има едно условие – трябва да продадете свой скъп спомен. Да, предложението е примамливо и много лесно изпълнимо. Какво толкова? Просто една сантиментална история от миналото… Но какво ще се случи след това? Ще се промени ли животът ви, когато от него бъдат изтръгнати топлите образи от миналото? Не продавате ли душата си? Една история, в която се сблъскват приятелство и завист, любов и безразличие, предателство и вярност, алчност и безнадеждност...

anim kupuvachkata na spomeni

Един философски роман за истински важното в живота ни, за това, което ни прави хора!

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек задава през живота си.

2 knigi pritchi 2019 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

Промоцията е валидна само при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki