Gnezdoto.net
Колко бързо се променя животът ни и как технологиите се настаниха в него

Колко бързо се променя животът ни и как технологиите се настаниха в него

Светът се променя бързо, а технологиите - с бясна скорост... За добро или зло, никой вече не може да си представи живота без мобилните телефони, таблети и социални мрежи.

Вижте няколко кадри, които илюстрират колко много се е променил животът и как технологиите се настаниха в него - от заниманията на домашните любимци до твърдия диск, който е по-малък от човешка длан...

1

4

5

8

6

3

7

2

Източник: adme.ru

Вижте още: ТАКА ЛИ ОБЩУВАМЕ ДНЕС?


ОТ АВТОРА НА "ФАНТОМНА БОЛКА" - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "КУПУВАЧКАТА НА СПОМЕНИ" /ОЛЕГ РОЙ/ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Представете си, че ви предлагат много, много пари! И точно в момент, когато те са ви жизнено необходими! Само че има едно условие – трябва да продадете свой скъп спомен. Да, предложението е примамливо и много лесно изпълнимо. Какво толкова? Просто една сантиментална история от миналото… Но какво ще се случи след това? Ще се промени ли животът ви, когато от него бъдат изтръгнати топлите образи от миналото? Не продавате ли душата си? Една история, в която се сблъскват приятелство и завист, любов и безразличие, предателство и вярност, алчност и безнадеждност...

anim kupuvachkata na spomeni

Един философски роман за истински важното в живота ни, за това, което ни прави хора!

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек задава през живота си.

2 knigi pritchi 2019 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

Промоцията е валидна само при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki