Gnezdoto.net
Като две капки вода

Като две капки вода

Визуалната прилика между хората и техните домашните любимици наистина съществува. Това доказват учените от Университета на Калифорния. По-късно същото изследване е проведено и във Великобритания и Япония. Резултатите са красноречиви: 2/3 от хората разпознават по снимка истинските от фалшивите двойки кучета-стопани.
Това "сливане" е застъпено и в проектите на швейцарския фотограф Себастиан Маняни.

Първият му проект носи името Underdogs. Себастиан "слива" четириногите приятели с техните стопани. Запазва дрехите и прическата на човека и използва главата и врата на кучето. "Кучетата въплъщават в себе си идеята за лоялност, бекористност, вярност, грижа за живота, забавление в един свят, в който тези ценности постепенно изчезват", обяснява фотографът. Малко по-късно той стартира и аналогичния проект Undercats. 

UNDERDOGS

001

0013

0014

0015

0016

0017

0018

0019

UNDERCATS

002

003

004

005

006

007

008

009

0010

0011

0012

Аплодисменти за тази оригинална идея, както и за нейната блестяща бизнес реализация! Всеки, който харесва проектите UNDERDOGS и UNDERCATS, може да наеме Себастиан и да се "слее" със своя домашен любимец. Повече информация за това ще намерите в сайтовете по-долу.

снимки: getyourownundercat.com, getyourownundercat.com, getyourownundercat.com

Вижте още: Домашният любимец - най-добрият антидепресант. Или как животните се грижат за здравето ни


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki