Gnezdoto.net
Колоездач превръща дупките по улиците в миниатюрни градини снимка: facebook.com/thepotholegardener

Колоездач превръща дупките по улиците в миниатюрни градини

Една истинска история, която ще ви накара да се усмихнете следващия път, когато видите дупка на пътя. И кой знае... може би ще последвате примера на един млад мъж, за когото ще ви разкажем сега...

За съжаление мястото не е България, а Великобритания. Ето и историята на 38-годишния Стийв Уийн, който преди няколко години се заема с амбициозната задача да разкраси улиците на Лондон, превръщайки дупките по тях в миниатюрни градини.

"Като колоездач аз имам особено отношение към дупките по улиците. За хората с велосипеди те са истинско главоболие" – разказва Стийв. И продължава: "Няколко пъти пуках гума. Много е неприятно! Днес улиците на града са по-лоши от всякога, най-вече заради снега, който пада през зимата." И Стийв решава, че вместо просто да се оплаква или да чака управата на столицата да се заеме с ремонта им, може да вземе нещата в свои ръце. "Използвам ярки цветя, като се надявам, че мотоциклетистите и шофьорите ще ги виждат и избягват". За съжаление, много от красивите му творения стават жертва на натоварения трафик. Но младият мъж не се отказва.

Защото понякога не е важно колко дълго ще остане във времето това, което си създал. Важното е, че дори и за кратко си направил деня на някого по-усмихнат, а света - малко по-красив!

А сега да се насладим заедно на красивите му улични творения...

000 1
 
000 2
 
001
 
002
 
003
 
004
 
005
 
006
 
007
 
008
 
0020
 
0021

Повече за Стийв ще намерите тук:
stevewheen.com
thepotholegardener.com
thelittlebookoflittlegardens.com
facebook.com/thepotholegardener
instagram.com/potholegardener

Вижте още: Снимката, която събра 1 000 000 долара


ОТ АВТОРА НА "ФАНТОМНА БОЛКА" - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "КУПУВАЧКАТА НА СПОМЕНИ" /ОЛЕГ РОЙ/ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Представете си, че ви предлагат много, много пари! И точно в момент, когато те са ви жизнено необходими! Само че има едно условие – трябва да продадете свой скъп спомен. Да, предложението е примамливо и много лесно изпълнимо. Какво толкова? Просто една сантиментална история от миналото… Но какво ще се случи след това? Ще се промени ли животът ви, когато от него бъдат изтръгнати топлите образи от миналото? Не продавате ли душата си? Една история, в която се сблъскват приятелство и завист, любов и безразличие, предателство и вярност, алчност и безнадеждност...

anim kupuvachkata na spomeni

Един философски роман за истински важното в живота ни, за това, което ни прави хора!

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек задава през живота си.

2 knigi pritchi 2019 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

Промоцията е валидна само при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki