Gnezdoto.net
Колоездач превръща дупките по улиците в миниатюрни градини снимка: facebook.com/thepotholegardener

Колоездач превръща дупките по улиците в миниатюрни градини

Една истинска история, която ще ви накара да се усмихнете следващия път, когато видите дупка на пътя. И кой знае... може би ще последвате примера на един млад мъж, за когото ще ви разкажем сега...

За съжаление мястото не е България, а Великобритания. Ето и историята на 38-годишния Стийв Уийн, който преди няколко години се заема с амбициозната задача да разкраси улиците на Лондон, превръщайки дупките по тях в миниатюрни градини.

"Като колоездач аз имам особено отношение към дупките по улиците. За хората с велосипеди те са истинско главоболие" – разказва Стийв. И продължава: "Няколко пъти пуках гума. Много е неприятно! Днес улиците на града са по-лоши от всякога, най-вече заради снега, който пада през зимата." И Стийв решава, че вместо просто да се оплаква или да чака управата на столицата да се заеме с ремонта им, може да вземе нещата в свои ръце. "Използвам ярки цветя, като се надявам, че мотоциклетистите и шофьорите ще ги виждат и избягват". За съжаление, много от красивите му творения стават жертва на натоварения трафик. Но младият мъж не се отказва.

Защото понякога не е важно колко дълго ще остане във времето това, което си създал. Важното е, че дори и за кратко си направил деня на някого по-усмихнат, а света - малко по-красив!

А сега да се насладим заедно на красивите му улични творения...

000 1
 
000 2
 
001
 
002
 
003
 
004
 
005
 
006
 
007
 
008
 
0020
 
0021

Повече за Стийв ще намерите тук:
stevewheen.com
thepotholegardener.com
thelittlebookoflittlegardens.com
facebook.com/thepotholegardener
instagram.com/potholegardener

Вижте още: Снимката, която събра 1 000 000 долара


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki