Gnezdoto.net
Колоездач превръща дупките по улиците в миниатюрни градини снимка: facebook.com/thepotholegardener

Колоездач превръща дупките по улиците в миниатюрни градини

Една истинска история, която ще ви накара да се усмихнете следващия път, когато видите дупка на пътя. И кой знае... може би ще последвате примера на един млад мъж, за когото ще ви разкажем сега...

За съжаление мястото не е България, а Великобритания. Ето и историята на 38-годишния Стийв Уийн, който преди няколко години се заема с амбициозната задача да разкраси улиците на Лондон, превръщайки дупките по тях в миниатюрни градини.

"Като колоездач аз имам особено отношение към дупките по улиците. За хората с велосипеди те са истинско главоболие" – разказва Стийв. И продължава: "Няколко пъти пуках гума. Много е неприятно! Днес улиците на града са по-лоши от всякога, най-вече заради снега, който пада през зимата." И Стийв решава, че вместо просто да се оплаква или да чака управата на столицата да се заеме с ремонта им, може да вземе нещата в свои ръце. "Използвам ярки цветя, като се надявам, че мотоциклетистите и шофьорите ще ги виждат и избягват". За съжаление, много от красивите му творения стават жертва на натоварения трафик. Но младият мъж не се отказва.

Защото понякога не е важно колко дълго ще остане във времето това, което си създал. Важното е, че дори и за кратко си направил деня на някого по-усмихнат, а света - малко по-красив!

А сега да се насладим заедно на красивите му улични творения...

000 1
 
000 2
 
001
 
002
 
003
 
004
 
005
 
006
 
007
 
008
 
0020
 
0021

Повече за Стийв ще намерите тук:
stevewheen.com
thepotholegardener.com
thelittlebookoflittlegardens.com
facebook.com/thepotholegardener
instagram.com/potholegardener

Вижте още: Снимката, която събра 1 000 000 долара


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ФАНТОМНА БОЛКА" ОТ ОЛЕГ РОЙ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА ДО 31 ЮЛИ 2019 г.

Представете си, че след смъртта си, попадайки в отвъдното, получавате шанс да се върнете към живота и да изживеете още 33 години!
Само че има едно условие – трябва да поправите своя фатална грешка. Не знаете каква е тя и не помните нищо за себе си и за живота си. Но за да поправите миналото, трябва да се превъплътите последователно в трима души и да изберете живота на един от тях за следващите 33 години. Да погледнете през техните очи, да изживеете техните емоции… Трима души, загинали едновременно. И един от тях сте вие!
Дали ще успеете да преначертаете миналото? Как ще видите света през очите на другите хора?

animiran fantomna bolka 650x650

Роман, който ще ви зададе много въпроси и ще ви даде изненадващи отговори.

 


ПРОМОЦИЯ "ВАКАНЦИЯ": - 30% ЗА ВСИЧКИ КНИГИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

"Всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август" Джени Хан

animiran pomocia vakancia obsht 650x650
Промоцията продължава до 24.00 часа на 31 юли 2019 г.!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ФОТОРАЗКАЗ"

vig vsi4ki