Gnezdoto.net
Формулата на щастието

Формулата на щастието

– ЗНАМ! – радостта, хармонията, покоят и усещането за Щастие се сляха в един общ душевен порив. Той клекна и уверено изписа на влажния крайбрежен пясък ключовата Формула за смисъла на Живота:

ЩАСТИЕ = ВЯРА + НАДЕЖДА + ЛЮБОВ

– Поздравявам те с победата! – каза най-сетне той. – Ти сам стигна до осъзнаването на Формулата на щастието и я извлече единствено от собствените си усещания.

– Значи всичко е правилно? – попита малко учудено Клим.

– Така е. А ти да не очакваше суперсложно математическо уравнение с десет неизвестни? Да, представи си – всъщност всичко е много просто!

Тази формула е толкова банална и достъпна, че всеки я знае, или най-малкото словосъчетанието „ВЯРА, НАДЕЖДА, ЛЮБОВ“ е познато на абсолютно всички, просто никой не го е обявявал официално за основно правило.

Това е азбучна истина, заложена изначално от Създателя у всеки човек. Той предполагал, че хората ще съумеят да я прочетат и разшифроват самостоятелно, но, както се оказа, това не е дадено всекиму, макар че е трудно да се измисли нещо по-просто.

Какво е ВЯРАТА? Както си спомняш, това е да се включиш в Системата, да повярваш в Създателя и в Божествения си произход и предназначение. НАДЕЖДАТА са твоите правилни мечти, искрените ти желания, светлите чувства и последвалите ги организирани действия, основани на Доброто и Милосърдието.

А без енергията на ЛЮБОВТА, която движи Вселената и храни всяко живо същество на тази планета, Животът е невъзможен изобщо.

Можеш да усетиш колосалната сила на Любовта, дори да се научиш да я управляваш изцяло, ако държиш Сърцето си отворено. Който не обича, той не е познал Бога, защото Бог е Любов. Ти не промени своите КРЪСТОПЪТИЩА, това е невъзможно, но промени отношението си към тях, следователно трансформира информационното си поле. С една дума, самият ти се промени, затова и успя да откриеш ФОРМУЛАТА НА ЩАСТИЕТО.

По този начин достигна до отговора на основния въпрос: В КАКВО Е СМИСЪЛЪТ НА ЖИВОТА?

откъс от книгата "Кръстопът" на Владимир Чеповой

Вижте още: ЗА ИЗБОРИТЕ, КОИТО ПРАВИМ НА КРЪСТОПЪТИЩАТА НА ЖИВОТА


"КРЪСТОПЪТ" ОТ ВЛАДИМИР ЧЕПОВОЙ - СЕГА С 60% ОТСТЪПКА! /до 31.01.2022 г./

"Някои книги сякаш са ключовете за непознатите стаи в собствения ни замък." Франц Кафка

krystopyt january 2022 650x650 min

 


ПРАЗНИЦИТЕ ОТМИНАВАТ, ПРОМОЦИИТЕ ОСТАВАТ! /до 70% отстъпка за книгите на Гнездото/

"Новата година има в себе си 365 празни страници. Напълни ги с нещата, които не направи през изминалата – с думите, които не изрече, с любовта, която не показа, с помощта, която не предложи, с книгата, която не прочете. С живота, който не живя!"

gold button all promo min


Промоцията продължава до 31 януари 2022 г. при поръчка онлайн!

 


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "ИЧИГО-ИЧИЕ" - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА! /до 31.01.2022 г./

Това, което се случва в момента, няма да се повтори никога повече! Как да превърнем всеки миг от живота си в незабравима възможност?

animiran ichigo ichie 650x650

"Драмата на съществуването не е в това да умреш, а в това никога да не започнеш да живееш." Марк Аврелий

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 

 
 

Още публикации от категория "ИЗБРАНИ ОТКЪСИ ОТ ИЗБРАНИ КНИГИ"

vig vsi4ki