Gnezdoto.net
Ами ако тя си тръгне... от теб! Какво ще направиш тогава?

Ами ако тя си тръгне... от теб! Какво ще направиш тогава?

На сватбата всички му казваха: "Много е красива булката" - и имаше защо, с тази грациозна фигура, роклята и стоеше приказно. Отправяше блестящата си усмивка към всеки гост и му отделяше необходимото внимание. Той се гордееше...

Еуфорията отмина. Настъпиха делниците. Роди му две деца едно след друго. Възвърна си бързо добрата фигура. Започна работа, пишеше дисертация. Беше все така усмихната, косата й не загуби блясъка си, никога не я видя неглиже, винаги ухаеше приятно, гримът й беше дискретен, а тоалетите - семпли, но изискани. Къщата беше изрядна, в банята винаги имаше чисти, пухкави хавлии, на закачалката винаги го чакаше чиста риза за деня.

Тя държеше да се хранят с топла, домашна храна и на закуска го чакаше великолепно кафе, а децата си пиеха топлото мляко. Те бяха кротки, изпълнителни, без проблеми в училище. Спокойствие и уют царяха в къщата. Колкото повече я опознаваха близки и приятели, толкова по-често чуваше: "Имаш жена-мечта"...

Той отвори очи, докосна мястото до себе си - празно. Усмихна се, сигурно прави закуската.

След тоалета се отправи автоматично към мястото с чистата риза - спря се учудено, такава нямаше. Влезе в кухнята - странно празна и тиха. На масата имаше няколко изписани бели листа. Какво е това?!

Взе един в ръка - СПИСЪК на менюто за деня, прочете само закуската, тя предстоеше...

Вторият - СПИСЪК с ангажиментите на децата, трябваше да ги заведе на... джудо, пиано... плуване, английски..., а, да - малката има час на зъболекар за шините. Тя знаеше, че добре трябва да уплътни времето на децата, за да не мислят за глупости, а и да придобият добро здраве и обща култура.

Боже! Че кога ще ходи на работа...

Третият - СПИСЪК с продуктите, които трябва да се купят - точните марки на храните, от кои магазини, да чете етикетите им...тя държеше да се хранят здравословно.

Четвъртият - СПИСЪК на сметките, които трябва да се платят. Петият - СПИСЪК на неотложните домакински задължения...

Краката му се подкосиха, седна на близкия стол. Всички листи се завъртяха в главата му като вихрушка... Какво става?! Явно бе допуснал грешка - голяма грешка, но каква?!

Да, не й беше подарявал цветя. От кога? От рождения й ден. Не беше й правил подарък. От кога? От Коледа. Правеше ли й комплименти - не си спомняше... От кога не бяха ходили на ресторант? От един служебен ангажимент. От кога не беше правил нещо из къщата? От сватбата. А кога за последно правиха секс? Боже, това време лети... дните се търкалят бързо... май от един месец. Трескаво грабна телефона и набра нейния. С най-милия си глас, леко закачливо каза:

- Къде си, моя мила женичке - мечта?

- В обятията на мъжа - мечта... поне докато не се постараеш и ти да бъдеш такъв...

автор: неизвестен


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ЕСЕННА ПРОМОЦИЯ - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

1 esenna promocia 2022 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin new pr 650x650 30 min

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 30 ноември 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ИЗКУСТВОТО НА ЛЮБОВТА"

vig vsi4ki