Gnezdoto.net
Лечение с Прана снимка: liveinternet.ru

Лечение с Прана

"PRANIC HEALING" - ЛЕЧЕНИЕТО С ПРАНА няма амбицията да замени традиционната медицина, а само да я допълва.

ЛЕЧЕНИЕТО С ПРАНА е антична наука, използваща природните закони, които хората все още не познават, или не са осъзнали добре. Може да се сметне за "паранормално" лечение, но чудесата не са нищо повече от "чудни" за нас събития, основани на скритите природни закони.Те не са в противоречие с природата, а са обосновани от нея.

PRANIC HEALING е чудесно съчетание на китайската и индийската традиционни медицини.
Научавайки се да използваме праната, или енергията която управлява живота, ние можем да възстановяваме нашето здраве и това на другите, да помогнем и да ускорим процесите на лекуване.

Създателят на тази система Мастер Чоа Кок Суй е от Филипините, но е с китайско потекло. В неговото семейство се се практикували както будизъм, така и християнство, изучавали са се и най-различни религии и духовни практики, като Йога, Чи(Ци) Гун и др.

Мастер Чоа е посветил много години на изследване на жизнената енергия Прана, и как тя може да се използва за лечение.Благодарение на неговата задълбочена работа и талант за пресъздаване на сложните езотерични идеи в прости принципи и правила, и предаването им на лесноразбираем език, той е направил тази антична и пазена в тайна наука, в леснодостъпен за съвременния човек метод. И до ден днешен тази практика се предава от учител на ученик и е ефикасно изкуство за хармонизиране на тялотo и психиката, характеризиращо се с енергийно пречистване и зареждане.

Тази система се базира на принципа на САМОЛЕЧЕНИЕТО. Човек е създаден така, че да може организмът му да се лекува сам. За разлика от подхода на алопатичната медицина, която счита че тялото има нужда от хапчета и хирургическа намеса за да оздравее, тук принципът е обратен. Aлтернативните системи и методи на лечение, само подпомагат организма да възстанови имунната си система, за да може тя сама да свърши своята работа.

Праната е жизнената енергия, която се грижи за здравето на нашите тяло и ум. Когато имаме проблеми и страдаме на физическо, психическо или ментално ниво, това означава че първоначално дисхармонията се появява на енергийно, а след това и на физическо ниво.
С помощта на Лечението с Прана и на духовната сила на всеки индивид, тази дисхармония, или липса на равновесие могат да се премахнат.

Важен eлемент на Лечението с Прана е, че то може да бъде превантивно. По-голяма част от болестите и проблемите могат да се установят на енергийно ниво, още преди да се проявят на физическо.

По думите на Мастер Чоа: "Аз не съм ясновидец нито съм роден с някакъв специален талант на лечител. Щом самият аз успях да се науча да лекувам с Прана, то всеки човек може да постигне същото с много малко усилие и с практика!"

Правилата и протоколите за лечение на болестите са експериментирани и проверявани от Мастер Чоа и екип от лекари и екстрасенси в продължение на двайсет години. Eдва след това са преподадени от него в поредица от лекции и курсове, които той е провеждал по целия свят. Под давление на най-близките му и напреднали ученици, Мастер Чоа приема да запише и предаде това изключително ценно знание, в една леснодостъпна система от инструкции. С нея квалифицираните инструктори обучават желаещите да усвоят тези революционни методи на Лечението с Прана:
"Чудесата на Прана Хийлинг" (първо ниво), "Прана хийлинг за напреднали" (второ ниво) и много други.

***

Курс по първо ниво на PRANIC HEALING ще се проведе в София нa 7-ми и 8-ми ноември, воден от Президента на Академията по Прана лечениe в Рим, Франческа Ангризано и квалифицираната инструкторка Мойра Дел Фанте, представителки на Institute for Inner Studies от Манила, създаден от Мастер Чоа през 1987г.
Посоченият Институт е единствената институция, оторизирана от Мастер Чоа, да провежда обучение по оригиналната система на PRANIC HEALING, след неговата смърт през 2007 г. Още информация във Фейсбук

Цена на курса: 250 лв.
За ранно записване (до 30 октомври) ще ползвате 10 % намаление

***

За записване и допълнителна информация: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или на тел: 0988385536

 

Вижте още: Лечебният код - откритието, което промени всичко


ОТ АВТОРА НА "ФАНТОМНА БОЛКА" - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "КУПУВАЧКАТА НА СПОМЕНИ" /ОЛЕГ РОЙ/ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Представете си, че ви предлагат много, много пари! И точно в момент, когато те са ви жизнено необходими! Само че има едно условие – трябва да продадете свой скъп спомен. Да, предложението е примамливо и много лесно изпълнимо. Какво толкова? Просто една сантиментална история от миналото… Но какво ще се случи след това? Ще се промени ли животът ви, когато от него бъдат изтръгнати топлите образи от миналото? Не продавате ли душата си? Една история, в която се сблъскват приятелство и завист, любов и безразличие, предателство и вярност, алчност и безнадеждност...

anim kupuvachkata na spomeni

Един философски роман за истински важното в живота ни, за това, което ни прави хора!

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек задава през живота си.

2 knigi pritchi 2019 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

Промоцията е валидна само при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 

 
 

Още публикации от категория "КОЛЕКЦИЯ ЗДРАВЕ"

vig vsi4ki