Gnezdoto.net
Марияна Дживтерова ©

Марияна Дживтерова

Здравейте! Казвам се Марияна Дживтерова и професията ми е "продавач-консултант", или иначе казано – "обикновено работещо момиче".

На пръв поглед скучна и прозаична работа, но ако умееш да извличаш полза от всяко обстоятелство в живота си, това съвсем не е така. Ежедневните срещи с различни хора ме научиха на толкова много неща – на търпение, на усмивки, на отношение към всяка болка, всеки проблем и всяка радост в живота на другите.

Аз съм зодия Везни и както казват за нас – ние сме влюбени в идеята да сме влюбени... Затова дишам за и чрез любовта. Обичам да обичам, обичам да се наслаждавам на малките радости, на малките моменти и на всичко, което ни заобикаля. Всички тези дреболии пълнят деня ми с усмивки и правят живота ми Голям, Щастлив и Богат. Единствено, когато се научим да живеем тук и сега с това, което имаме и ни радва, ще се научим да ставаме всяка сутрин с вяра, надежда и готови да направим следващата крачка към нещата, за които мечтаем.

Обичам да правя различни неща, затова, както аз казвам – никога нямам време да скучая и да съм тъжна. Гоблените, книгите, музиката, филмите и фотографията са нещата, които пълнят всяка моя свободна минута и ми доставят най-големите радости в този живот. Понякога, когато имам какво да кажа, а няма на кого или се страхувам, че човекът, за когото се отнася, няма да ме разбере – сядам и изливам мислите си на белия лист. А така тези думи стигат до повече хора и си мисля, че ако помогнат само на един човек, а той помогне на друг, ще се образува огромна верига на доброто и взаимопомощта, която рано или късно ще се върне отново при мен, тъй като отдавна е доказано – Земята е кръгла. И всичко рано или късно се връща при нас – и доброто, и злото. Затова никога не се отнасяйте с хората, по начин, по който не искате да се отнасят с вас.

Успех на всички, които четат и харесват "Гнездото". Мястото е прекрасно и е един малък рай за хора с прекрасни мечти като нас.


 

Намерете Марияна Дживтерова

социални мрежи: facebook.com/ednasiti;