Gnezdoto.net
Моника Василева ©

Моника Василева

Казвам се Моника Василева и работя повече от 13 години като терапевт-тяло, масажист и консултант по хранене в център за красота „Евелин стил" в град Варна.

При мен всекидневно идват жени, с които заедно откриваме най-прекия път към желаното тяло и вътрешната хармония. Работата ми ме прави истински щастлива, защото имам възможността да съм екскурзовод към мечтания живот за моите клиентки.

Притежавам дипломи за консултант по спортно хранене, масаж, шиатцу, рейки, диплома за терапевт-тяло. Занимавам се още с аюрведа, ароматерапия, медитативни практики и различни видове масажи. Работата ми с клиенти е холистична, защото според мен е нужна промяна отвътре, за да промениш тялото отвън.

Автор съм на три книги - „Подари си желаното тяло"(2010 год.), „Дневник на необикновената жена" (2013 год.) и "Когато Ина срещна Ян" (2015 год.). Ако първата ми книга е за това как да храним осъзнато тялото си, то втората е за това как да заситим глада на душата си и да празнуваме живота. В момента пиша статии за няколко печатни месечни издания. Писането е моята страст от дете.

Вярвам, че човек трябва да живее, вдъхновен от мечтите си и да изживява всеки свой ден с любов и благодарност! Ще се радвам, ако мога да съм от помощ по пътя ви към себе си!

Намерете Моника Василева

тел. 052 601 191; 

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

социални мрежи: facebook.com/monica.vasileva.9facebook.com/Дневник на необикновената жена