Gnezdoto.net
Правилата за успех на Арнолд Шварценегер

Правилата за успех на Арнолд Шварценегер

  • автор: Гергана Лабова
  • категория: Мъдрост

Световноизвестният актьор и губернатор на Калифорния, Арнолд Шварценегер, през 2009 г. изнася изключително мотивираща реч пред студентите от Калифорнийския университет. Вижте неговите 6 правила за успешен живот...

Първо правило: Вярвай в себе си! Днешните млади се съветват с родителите и учителите си. Но пропускат най-важното: че трябва да вярват силно, силно в себе си! Трябва да се питаш "Кой искам да бъда аз?", а не Какво. Не става дума за това, което твоите родители или учители искат да бъдеш. Важно е какво искаш ти! Открий какво те прави щастлив, без значение колко откачено звучи на хората.
Първото правило е да вярваш в себе си и да не се интересуваш какво мислят другите!

Второ правило: Не спазвай правилата! Днес има твърде много правила... Не се страхувай да ги нарушаваш. Мисли "извън кутията". Единственият начин за това е да нарушиш някои от правилата!

Трето правило: Не се плаши от провала! Аз никога не съм се страхувал дали няма да се проваля! Не е възможно да побеждаваш винаги. Важното е да не те е страх! Прави избори! Рискувай! Когато провалът дойде, приеми го и продължи напред! Защото вече вярваш в себе си! Защото знаеш кой е правилния избор! Именно тогава успехът ще дойде при теб!!

Четвърто правило: Никога не слушай другите! Не им обръщай внимание, когато ти казват, че няма да успееш, това не е било правено преди! Напротив, нека това те мотивира! Аз обожавам, когато ме провокира с думите "Никой досега не го е правил!" Аз се амбицирам... и го правя! И се оказва, че съм първият човек, който не се отказал и го е направил! Затова не обръщайте внимание на хората, които те убеждават, че планът ти е невъзможен!

Много е важно да обичаш това, което правите! И правете това, което обичате! Обичаш да пееш? Може и да не стигнеш го концерт, но това не ти пречи да си пееш сам! Обичаш да пишеш, но никой не иска да те публикува? Няма значение. Пиши заради себе си. Прави това, което искаш да правиш. Ако усещаш, че си създаден, за да направиш нещо голямо, но не знаеш как... научи се! Бъди готов на жертви, бъди готов да експериментираш, бъди готов да се провалиш! И тогава ще станеш готов и да успееш!

Пето правило: Тренирай упорито! Давай всичко от себе си! До сетен дъх! Само тогава, ще знаеш, че си направил всичко възможно за победата! Мохамед Али, един от моите любими герои, отговорил на въпроса: "Колко коремни правиш?" така: "Не знам. Стартирам броенето, едва когато започна да усещам болката!" Това те прави шампион, това е начинът да успееш! Винаги е било това. Без болка няма Победа!Бъди готов да направиш всичко необходимо, да отстраниш всяка пречка, която се изпречи на пътя ти. Бъди отдаден и не се предавай!Помни: никой няма да направи нещата вместо теб!

Шесто правило: Бъди благодарен за успехите си! Винаги! Намирай начин да с отблагодариш на хората, които са били до теб в борбата. Бъди благодарен и на страната си! Направи нещо за нея! Така правиш много за себе си!

И помни: Не можеш да изкачиш стълбата на успеха с ръце в джобовете!

Вижте още: Уроците на милиадерите - Карлос Слим Хелу


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ СВЕТОВНИЯ БЕСТСЕЛЪР "12 ПРАВИЛА ЗА ЖИВОТА: ПРОТИВООТРОВА СРЕЩУ ХАОСА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Авторът Джордан Питърсън е определян като „един от най-значителните съвременни мислители“ и „най-влиятелният интелектуалец на западния свят“, а милиони хора са вдъхновени от личността и словото му. На лекциите и публичните му изяви се стичат десетки хиляди, последователите му в YouTube надхвърлят 2,3 милиона души, в Twitter – 1,3 милиона, в Instagram – 1 милион, а видеоклиповете, създадени от негови почитатели, които циркулират в мрежата, наближават милиард.

animiran 12 pravila 30 650x650

12 правила за смислен и пълноценен живот. 12 правила, в които се преплитат хилядолетната човешка мъдрост, изумителните открития на авангардната наука и посланията на великата литература и философията.

 


5 КНИГИ, КОИТО ВДЪХНОВЯВАТ ЗА НОВО НАЧАЛО -30%

Преживявате криза, чувствате се изгубени, животът ви буксува...? Може би е време да преподредите приоритетите и да съберете куража за едно ново начало през 2020 година. Вижте 5 книги, които ще ви помогнат да погледнете нещата от друг ъгъл, да видите най-често срещаните капани по пътя към щастието и да изградите ваш собствен план за действие.

animiran 5 knigi nov start promo 2020
Промоцията продължава до 24.00 часа на 3 февруари 2020 г. /понеделник/!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "МЪДРОСТ"

vig vsi4ki