Gnezdoto.net
Бащина поука снимка: rasskabak.deviantart.com

Бащина поука

  • автор: Вили Терзиева
  • категория: Мъдрост

Една история за жените и любовта. За любовта, която мами, и за тази, която приласкава. За любовта, която омагьосва, и за тази, която утешава...

Сине, питаш ме какви са жените.

Истината е, че всеки мъж през живота си открива своята истина за тях. Мога само да споделя с теб какво научих аз през дългите години, откакто съм на тази земя.

Има Жени-Звезди, сине. Такава жена грее високо над теб с блясък, който те мами. Тя те кара да мечтаеш, поражда в теб неистово желание да растеш, за да я достигнеш. Но каквито и усилия да полагаш, колкото и да протягаш ръка към нея, тя винаги ще си остане далечна, студена... недостижима.

А има и Жени-Фенери. Мислиш си... тя е обикновена, в нея няма нищо специално. Уверен, че винаги е до теб, нехайно я оставяш да потъне в прах, често захвърлена в някой ъгъл на сърцето ти. Докато ти копнееш да докоснеш Звездата, тя чака търпеливо да протегнеш ръка към нея.

Сине, Звездата е примамлива, като песен на русалка, но никога не забравяй, че когато се изгубиш в мрака на живота, именно Фенерът ще е с теб и ще освети пътя ти.

Вижте всичко написано от Вили Терзиева и допълнителна информация за нея ...

Вижте още: Бяла циклама


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "МЪДРОСТ"

vig vsi4ki