Gnezdoto.net

Какво се случва с любовта? Капаните на нашите убеждения от Стела Даскалова

Какво се случва с любовта ти, приятелю?
Срещна ли я? Разпозна ли я? Позволи ли си я? Успя ли да я задържиш? Има ли любов вътре в теб... към самия теб?

А може би си от тези хора, които са ядосани на любовта, защото силно ги е наранила и просто са я зачеркнали от живота си завинаги. Или си от тези, които се чувстват излъгани, защото с времето любовта сякаш се е „изпарила“ и е отстъпила мястото си на раздразнението, досадата или дори омразата?

Случвало ли ти се е душата ти да изкрещи от болка, когато чуеш някоя красива песен? Да се чувстваш самотен дори когато не си сам и да ти се струва, че пропускаш да изживееш живота си? Случвало ли ти се е да сънуваш в красиви сънища човек за когото мислиш, че те е предал, или душата ти да плаче за някого, с когото всъщност живеете заедно?

Какво се случва с любовта ни, че толкова много хора живеят нещастни един с друг? Защо толкова често се разминаваме? Разделяме се, а после съжаляваме. Или не се разделяме и пак съжаляваме. Влюбваме се в хора, които са влюбени в други, а тези, които са влюбени в нас, не ни вълнуват. Има ли правила, които не знаем? Кои са „капаните“, в които попада любовта? И има ли начин да не си отиде с времето?

Ако тези въпроси те интересуват, тази книга е за теб.

Откъси от книгата:
ПРИКАЗКА ЗА ЛЮБОВТА
ЧЕТИ ГО ВИНАГИ, КОГАТО ИСКАШ ДА СЕ СЛУЧИ ЛЮБОВТА!

kakvo se sluchva s lubovta min

КАКВО СЕ СЛУЧВА С ЛЮБОВТА? КАПАНИТЕ НА НАШИТЕ УБЕЖДЕНИЯ от Стела Даскалова
За капаните, в които попада любовта – нашите ограничаващи съзнателни и подсъзнателни убеждения и страхове. Те стават причина за грешките, които повтаряме отново и отново, често без да осъзнаем посланията им.
„Любовта винаги има шанс. Независимо от сезоните, винаги витае около нас.

Въпросът е, че понякога ние се заключваме за нея, игнорираме я и не я забелязваме. Фокусираме се върху някакви дребни, незначителни, глупави битовизми, забравяме за нея и съответно сетивата ни за любов закърняват. Стела Даскалова
 
 

Още публикации от категория "ЧИТАЛНЯ"