Gnezdoto.net
Петя Пенева ©

Петя Пенева

Петя Пенева е щастлива жена, която се занимава с личностно, кариерно и бизнес консултиране. Води обучения за личностно развитие, както и на различни бизнес теми. Използва множество работещи модели и теории, както и разнообразни техники от психологията и НЛП.

Тя има реален опит в бизнес среда и индивидуалната работа с хора. Зад гърба й вече са над 100 проведени обучения на различни теми, както и над 1500 човека, с които е работила индивидуално или в обучения.

Петя „изпитва на собствен гръб" силата на положителното мислене и сбъдването на мечтите много рано – на една от първите си работи, когато е на 19 години... Един ден, говорейки с HR-a по това време, Петя е толкова вдъхновена, както от самата дама, така и от начина, по който тя си върши работата, че слизайки с асансьора към работното си място тя си казва: „...и аз ще съм като нея някой ден...". Така и става – няколко месеца по-късно й предлагат да заема същата позиция...

Всяка стъпка в живота й е била в точния момент, на точното място и я е научило на нещо специфично и ценно. Хармонията и добрината са сред най-важните за нея неща. И в двете направления работи постоянно.

На въпроса „Какво обичаш?", ще я чуете да казва: „Обичам обичта – обичам да давам и да получавам любов, обичам да намирам любовта навсякъде и постоянно, обичам да наблюдавам и да чувствам любовта, обичам да мечтая за любовта, обичам да си спомням за любовта... обичам да обичам."

Тя е готова да сподели с вас знанията и опита си, а вие готови ли сте да надскочите себе си...


 

Намерете Петя Пенева

имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.">

социални мрежи: facebook