Gnezdoto.net
Различните лица на успеха

Различните лица на успеха

Две сестри не се били виждали дълги години. Едната направила кариера в чужда страна, а другата създала семейство и живеела по-простичък живот.

Дошъл денят, в който двете най-сетне се събрали. На тази, която живеела в чужбина ѝ направило впечатление какво спокойствие и щастие излъчва сестра ѝ. Попитала я:

– Кажи ми, сестричке, каква е тайната на твоето щастие? Ти живееш скромен живот със семейството си и въпреки това не се оплакваш. Виждам радостта изписана на лицето ти. Аз живея охолно, имам кариера. Постигнах, и дори надминах успеха, за който мечтаех, но не съм щастлива. Душата ми е някак празна.

– Успехът има много лица – отговорила другата сестра. – За теб той може да се изразява в постигане на финансова независимост, но за мен е нещо напълно различно. Аз следвам поривите на сърцето си и живея в мир със себе си. Това е най-големият успех за мен! Ако трупаш богатства само за да изглеждаш някой в очите на хората, няма как да достигнеш вътрешна хармония. Нея не можеш да купиш с пари. Те създават удобства, но не и щастие.

Вижте повече за Силвия Жекова и още статии от нея

Вижте още: НЕСЛУЧАЙНА СРЕЩА - УРОК ЗА ЦЯЛ ЖИВОТ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ФАНТОМНА БОЛКА" ОТ ОЛЕГ РОЙ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА ДО 31 ЮЛИ 2019 г.

Представете си, че след смъртта си, попадайки в отвъдното, получавате шанс да се върнете към живота и да изживеете още 33 години!
Само че има едно условие – трябва да поправите своя фатална грешка. Не знаете каква е тя и не помните нищо за себе си и за живота си. Но за да поправите миналото, трябва да се превъплътите последователно в трима души и да изберете живота на един от тях за следващите 33 години. Да погледнете през техните очи, да изживеете техните емоции… Трима души, загинали едновременно. И един от тях сте вие!
Дали ще успеете да преначертаете миналото? Как ще видите света през очите на другите хора?

animiran fantomna bolka 650x650

Роман, който ще ви зададе много въпроси и ще ви даде изненадващи отговори.

 


ПРОМОЦИЯ "ВАКАНЦИЯ": - 30% ЗА ВСИЧКИ КНИГИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

"Всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август" Джени Хан

animiran pomocia vakancia obsht 650x650
Промоцията продължава до 24.00 часа на 31 юли 2019 г.!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ПРИТЧИ И МОТИВИРАЩИ ИСТОРИИ"

vig vsi4ki