Gnezdoto.net
За невидимите ни криле или колко големи сме всъщност снимка: hdwallpapers.cat

За невидимите ни криле или колко големи сме всъщност

Чували сте да казват: ние, хората, сме като прашинки във Вселената. Не, не е вярно! Не съвсем. Никога не позволявайте на някой да ви „смали". А и вие се старайте да не „смалявате" другите (с думи, мисли и внушения). Телата ни са ограничени, но душите – не!

Защото „човек е толкова голям, колкото са големи мечтите му". И колкото е голям вътрешния му свят – светът на мислите и чувствата, на стремежите, надеждите и ... любовта. А един човек може да обича целия свят, и дори цялата Вселена и значи я побира в душата си! И значи не е по-малък от нея...

Ние събираме в този свой вътрешен свят всички красиви гледки, които очите ни виждат насън и наяве, всички добри жестове, които сме сторили или са сторили за нас, всяка добра дума... за да ни помогне да се изправим отново, ако се случи да се спънем и паднем нейде по Пътя си. Но не само от нас зависи как изглежда този вътрешен свят. И дали успяваме да сбъдваме мечтите си или онова, което всъщност не искаме да се случва.

Човекът не е птица. Но въпреки това има криле. Крилете на човека са невидими - те са крилете на душата му. И колко тъжно е, ако един човек е останал без криле! Тогава няма мечти, няма „полет на духа" над ежедневието, няма живот с вдъхновение, а по задължение... Може би най-тежкото престъпление на един човек спрямо друг е именно това – да отнемеш крилете на някого – тези, невидимите. Да го „смалиш" и да пресечеш пътя на мечтите и себеразгръщането му чрез любов и творчество... Но, за щастие, както има хора, които „отрязват" нечии криле, така има и хора, които умеят да ги връщат на мястото им. Да ги „пришиват" обратно към тялото с много любов, грижа и внимание. Това са хората, които (те) обичат... Които умеят това и не искат нищо в замяна. Стига им да видят, че отново летиш... Че отново живееш вдъхновено и щастливо.

Нека всички ние се стараем да бъдем от втория тип човешки същества – онези, които връщат изгубени криле. Онези, които връщат живота в очите! Защото са изпълнени с обич. И умеят да се радват на сбъднатите мечти на другите хора...

Вижте повече за Кристина Митева и още статии от нея 

Вижте още: АКО ИМАШ МЕЧТА, НЕ Я ОТЛАГАЙ. БЪДЕЩЕ МОЖЕ И ДА НЯМА


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО "ФАНТОМНА БОЛКА" ОТ ОЛЕГ РОЙ - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА ДО 31 ЮЛИ 2019 г.

Представете си, че след смъртта си, попадайки в отвъдното, получавате шанс да се върнете към живота и да изживеете още 33 години!
Само че има едно условие – трябва да поправите своя фатална грешка. Не знаете каква е тя и не помните нищо за себе си и за живота си. Но за да поправите миналото, трябва да се превъплътите последователно в трима души и да изберете живота на един от тях за следващите 33 години. Да погледнете през техните очи, да изживеете техните емоции… Трима души, загинали едновременно. И един от тях сте вие!
Дали ще успеете да преначертаете миналото? Как ще видите света през очите на другите хора?

animiran fantomna bolka 650x650

Роман, който ще ви зададе много въпроси и ще ви даде изненадващи отговори.

 


ПРОМОЦИЯ "ВАКАНЦИЯ": - 30% ЗА ВСИЧКИ КНИГИ НА ИЗДАТЕЛСТВО ГНЕЗДОТО!

"Всичко добро, всичко вълшебно се случва между юни и август" Джени Хан

animiran pomocia vakancia obsht 650x650
Промоцията продължава до 24.00 часа на 31 юли 2019 г.!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ, ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ"

vig vsi4ki