Gnezdoto.net
До 7 февруари получаваме ценни напътствия. Слушайте внимателно!

До 7 февруари получаваме ценни напътствия. Слушайте внимателно!

Представям ви поредната доза проницателност през призмата на системата Хюман Дизайн. Този път - особено специална!

На 2.2.2016, в 18:35 ч., Слънцето навлезе в хексаграма 13 от колелото на Живота - „Слушателя”, и ще пребивава там приблизително шест дни – до 7 Февруари. Хюман Дизайн учи, че това е период от годината, когато от околната среда получаваме ценни насоки лично за нас, за предстоящия годишен цикъл. Единственото нещо, което ще трябва да направим е да използваме добре ушите си!

hd mandala gate 13

През тези дни имаме уникалната възможност да чуем онази информация, която да ни разкрие вярната посока за така желаната от всеки себереализация. Време, в което е важно да обръщаме внимание кой е около нас и да се вслушваме в онова, което ни се казва.

Забелязвайте кои са онези неща, които хората около вас споделят и обръщайте внимание какво ви питат, за какво ви канят, кое от онова, което чувате, бихте искали да осъществите на практика.

През предстоящите дни от 02 до 07 февруари бъдете будни за насоките и напътствията, които ще достигнат до вас чрез другите хора и, следвайки своята интуиция и вътрешен глас, да разпознаете кои от тях са наистина за вас!

Това, което аз правя в този специфичен период е в края на деня да си записвам какво ми се е случило, какво съм чула и преживяла, какво ми е направило впечатление, на какво съм откликнала, какво ме е изпълнило с енергия. Като минат 6-те дни, оставям дневника настрани за известно време, после си го препрочитам и усещам с кое от написаното тялото ми и енергетиката ми резонират.

Още по-интересното е, когато в края на годишния цикъл (в случая 21.01.2017) отново прочета този малък дневник ... Правя този експеримент вече три години подред, резултатите винаги са едни и същи – напътствията на портал 13 никога не подвеждат, ако сме успели да ги чуем.

Хексаграма 13 има особено силен магнетизъм. И ако в следващите дни около вас се роят всякакви хора, споделяйки ви какви ли не неща, включително тайни, не се дразнете, а бъдете отворени и слушайте ... Вселената често ни изпраща това, от което имаме нужда, скрито в най-чудатите или пък в най-обикновените неща.

Енергията в портал 13 е свързана изконно със способността ни да бъдем емпатични. Това е способността да се СВЪРЖЕШ и да общуваш ХАРМОНИЧНО с всекиго. Емпатията не е нещо, което можеш да научиш и приложиш веднага, учи се цял живот.

Като начало е необходимо да се настроим приемащо спрямо другите; да сме изцяло присъствени за другия; да поискаме да чуем историята на човека отсреща с обич и откритост. А това означава да спрем за момент вътрешния си диалог, да забавим безкрайния поток от мисли, да притихнем отвътре – иначе няма как да чуем каквото и да било. Слушането е върховно изкуство и докато Слънцето е в портал 13, имаме възможността да се докоснем до неговата магия.

Слушай емпатично, позволи на Живота да се включи в теб, участвай съзнателно в собственото си приключение на тази планета.

Автор: Лукреция Константинова / PoweredIn

Вижте още: ВСИЧКО ЗА ОГРАНИЧЕНИЯТА ИЛИ КАК ДА ЖИВЕЯ ВСЕ ПОВЕЧЕ В ТОВА, КОЕТО ПРЕДПОЧИТАМ


НЕ ПРОПУСКАЙТЕ "КАЛЕЙДОСКОП НА ЖИВОТА" ОТ АННА КИРЯНОВА - НАЙ-НОВАТА КНИГА НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО". СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

Как да живеем? Да приемем ли Съдбата, или да се борим с нея? Как да обичаме и да градим отношенията си с другите? Как да бъдем щастливи? Каква е личната ни мисия? Как да преживеем труден период от живота си? Как да започнем да ценим и уважаваме самите себе си?

kaleidoskop na jivota gif

Анна Кирянова е известен психотерапевт и философ, писател и автор на уникални методи за решаване на психологически проблеми. Нейните дълбоки и мъдри истории ще ви помогнат да погледнете на света по нов начин.

 


ПРОМОЦИЯ "СЕПТЕМВРИ" - 30% ОТСТЪПКА ЗА КНИГИТЕ НА ИЗДАТЕЛСТВО "ГНЕЗДОТО"!

"Не съществува трудност, която един час четене да не смекчи." Шарл дьо Монтескьо

promocia septemvri2022 kvadraten 650x650 min

 


ДВЕ ПРЕКРАСНИ КНИГИ ОТ Д-Р ЛИСА РАНКИН, КОИТО ЩЕ ВИ ПОМОГНАТ ПО ПЪТЯ КЪМ ИЗЦЕЛЕНИЕТО!: "ИЗЦЕЛЕНИЕ ОТ СТРАХА" И "ПОБЕДА НА УМА НАД МЕДИЦИНАТА" - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

„В самоизцелението няма нищо мистично и свръхестествено! Всичко е най-проста биохимия. Просто в човешкия организъм е заложен механизъм за самовъзстановяване и той очаква само да му създадем подходящи условия да направи това, което му е присъщо по природа – да твори чудеса!“ д-р Кели Макгонигъл!

2 knigi lisa rankin

Методи за лечение без лекарства! Научни доказателства за това, че човешкият организъм е способен да се излекува сам! 

Промоцията продължава до 2 октомври 2023 г.

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "ПРОМЕНИ СЕБЕ СИ, ПРОМЕНИ ЖИВОТА СИ"

vig vsi4ki