Logo
Печат на тази страница

Винаги има надежда. 150 притчи за изкуството на живота

vinagi ima nadejda min

ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА. 150 ПРИТЧИ ЗА ИЗКУСТВОТО НА ЖИВОТА
Ако проявявате интерес към тази книга, вероятно сте поели по пътя на духовното и лично усъвършенстване и вече сте се докосвали до мъдростта на кратките поучителни истории, наречени притчи.
Или може би преживявате труден период от живота си, загубили сте посоката, търсите себе си и се нуждаете от малка подкрепа.
Независимо от причината, се надяваме, че тази колекция от 150 притчи ще се превърне във ваш незаменим пътеводител по пътя на личните ви търсения.
За да бъдат възприети и осмислени по-добре, притчите в този сборник са преразказани и систематизирани в няколко тематични раздела:
Винаги има надежда; Пътешествието, наречено живот; Човекът в търсене на себе си; Пътят към Бога; Доброто и Злото. Изборът; Силата на думите; Любовта; Блясъкът на златото; И Бог създаде жената...; Ум царува, ум робува.
В живота на всеки човек има върхове и спадове, моменти на щастие, моменти на разруха и безизходица...
Тогава трябва да си спомним, че и в най-безизходната ситуация има спасение, че понякога животът се обръща най-неочаквано и благополучният изход е пред очите ни. Просто трябва да го видим. Лошото, което ни се случва, след време може да се окаже най-доброто за нас.
Важното е да имаме търпение и да не се поддаваме на отчаяние и самоунищожително поведение. Да изчакаме търпеливо да се разпръснат облаците.
Защото ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!
Може да поръчате книгата от издателство Гнездото

©2020 -2021 GneZdoto. Всички права запазени