Gnezdoto.net
Как да се превърнете в жената, която мъжете избират? снимка: magic4walls.com

Как да се превърнете в жената, която мъжете избират?

Някои жени са убедени, че мъжете търсят страстен секс, други, че се впечатляват от глуповати и вдетинени жени, трети, че ги привлича недостъпната кучка, а четвърти са убедени, че размерът на ханша кара мъжа подсъзнателно да преценява плодовитостта на жената и „любовта на мъжа минава през стомаха." Кое е вярно? Какво точно търсят мъжете в една жена? Във всички тези твърдения има по малко истина.

Колко малко? Точно една четвърт. Мъжът иска една четвърт страстна любовница, една четвърт вдетинена жена, една четвърт недостъпна кучка и още една четвърт плодовита и готвеща жена. И ето стана едно цяло... от четири четвърти. Така е, защото женската енергия има четири проявления или както ги е нарекъл Юнг, четири женски архетипа. Те са любовница, момиченце, кралица и майка.

Истината е, че мъжът търси и четирите архетипа в една жена. Жената, която обединява стихиите – огън, вода, въздух, земя. Жената, която го желае и излъчва сексапил, но и го гледа с възхищение в очите и се радва неподправено на присъствието му, а в същото време е малко недостъпна и го предизвиква да я улови и притежава, без да забравя понякога да го приласкава и окуражава да се отпусне с вкусна храна, масаж и домашен уют... Можеш да бъдеш всичко това!

Но най – често във всяка една от нас са ярко изявени само два архетипа. Това е причината да не можем да привлечем мъж или да не можем да го задържим. Мъжът търси инстинктивно и четирите проявления на женската енергия и ако не ги открива в една жена, той търси друга. Това е по – силно от него. Добрата новина е, че можем развиваме липсващите ни енергии. Всяка жена може да стане цялостна, и чрез своята цялост да привлече и задържи един истински мъж. Затова, предлагам ти да видиш кой или кои два от четирите архетипа са най – малко развити при теб и да поработиш върху тях.

Любовницата

Тя е страстна, провокативна, има силно еротично излъчване. Не може да не забележите любовницата, тя е облечена в силни цветове – червено, черно, носи дантели, високи токове, силен грим и тежки бижута дори в ежедневието си. Тя носи и страстта към живота – работи с желание и има ярки таланти. Любовницата умее да съблазнява. Това е състоянието, в което трябва да се намираш, за да предизвикваш интерес, за да те поканят на среща. Мъжът се влюбва в любовницата.

Ако имаш партньор, не може да го задържиш ако не проявяваш любовницата. За да развиеш тази енергия в себе си, облечи червено, тренирай еротично докосване, започни нов творчески проект, може и хоби, нещо, което те изпълва с желание, тренирай мускулите на тазовото дъно, флиртувай. Стихията на любовницата е огън, затова пали си червени свещи.

Момиченцето

Ако останеш твърде дълго в състояние на любовница или се отдадеш бързо на мъжа, неговото привличане ще остане на ниво сексуален център – чакрата под пъпа. За да се развият отношенията ви в сериозни и дългосрочни, нужно е тази енергия да се изкачи към сърцето. Там е убежището на момиченцето. Тя е спонтанна, радостна, вярва в доброто и в приказките. Момиченцето се възхищава на мъжа, тя силно вярва в неговите способности. Освен това тя му се доверява, оставя го да се грижи за нея и е уязвима. Тя изразява емоциите си, както го правят децата.

Ще познаеш типичната представителка по спортното облекло и пролетните цветове- зелен, розов, шантавите изкуствени бижута в ярки цветове. Рядко носи грим и токове, не е изненадващо да сложи блузка с Пепеляшка или друг приказен герой. Ако ти липсва момиченцето, тренирай да прехвърляш отговорност към партньора си, искай помощ и се остави да се грижат за теб. Работи върху доверието си към хората и света и изразявай възхищението си.

Кралицата

Ако енергията на момиченцето преобладава постоянно, също ще навредиш на връзката си. Небалансираното момиченце изглежда на мъжа асексуално, прекалено наивно и дразнещо с вечната си безпомощност. Баланс може да внесем с кралицата. Тя е рационална, недостъпна, силна и независима, интелектуална. Често има успешна кариера и стои високо в йерархията. Ще я познаеш по сиво- синия бизнес костюм, елегантен и от известна марка. Бижутата й са почти невидими, но скъпи и стилни. Косата е или къса, или прибрана на опашка.

Тя има студено излъчване и мъжете възприемат типичната представителка като равна, могат да поискат от нея финансов съвет. Тя задейства инстинкта на мъжа да ловува, той иска да я подчини и покори. Като истинска кралица, приема жестове без да бърза да прави ответни. Ако искаш да развиеш кралицата, трябва да уточниш целите си за близкото и далечното бъдеще, да анализираш силните и слабите си страни, да работиш за повече самоувереност и освобождаване от страховете си. Ученето също ще те потопи в тази енергия.

Майката

Непристъпната кралица в дългосрочен план изморява мъжа и го отблъсква. Тук е моментът да покажеш твоята мекота и грижа за мъжа. Образът на майката, още срещан като домакиня, е проявление на подкрепящата и даващата енергия. Домакинята превръща жилището в уютен дом, прави кулинарно чудо от една салата, има лек за всяка болка – физическа или емоционална. Тя изслушва, съветва, дори се жертва за близките си. Облечена е в естествени материи, в златисто и кафяво, често не носи бижута – няма време за тях.

Без нейния образ в дома няма топлина, няма род. За да поканиш тази енергия, свържи се със земята- отглеждай цветя, прегръщай дървета, ходи боса. Създавай уют дори без повод, дори да живееш сама, готви, общувай с деца, опознай рода си, слушай истории за предците си, особено за жените. Жената черпи много сили от предшественичките си. Учи се да изграждаш хармонични отношения и да управляваш чувствата си.

Всяка жена може да овладее тези четири стихии. Интуитивно притежаваното познание трябва само да се събуди. Ежедневието лесно ни увлича и често в грижи за децата и дома, забравяме любовницата. Кариерата ни увлича да се състезаваме с мъжете и забравяме момиченцето или домакинята. Това да разчитаме единствено на мъжа си за дълго време, ни подвежда и забравяме кралицата. Ако не развием липсващите ни архетипове, рискуваме да се появи друга жена в живота на любимия, която притежава точно тях.

Ако си се потопила в енергията на майката – домакиня и момиченцето, като не работиш и общуваш с мъжа си предимно за дома и децата, то енергията на любовницата и кралицата започват да му липсват. В такъв момент никак не е чудно някоя секси колежка да му завърти главата. Или пък обратното – ако ти си с кариера и си впечатляваща секси жена, която демонстрира уменията си пред мъжа си, нищо чудно да му се прииска мила жена, която да му се възхищава и да го приласкае с домашен уют.

Ако развиваш и четирите енергии в себе си, ще бъдеш неотразима и няма да има мъж, който да ти устои, а любимият ще се влюби повторно в теб... завинаги!

Вижте повече за Ирина Вълчева-Кръстева и още статии от нея

Вижте още: ИСТИНСКАТА ЖЕНА НЕ ТИЧА СЛЕД ЩАСТИЕТО


НОВА КНИГА! "ПРЕДАЙ НАТАТЪК ЛЮБОВТА" - 150 СЪВРЕМЕННИ ПРИТЧИ ЗА ЧУДОТО НА ЖИВОТА - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА!

150 истории със сюжети от нашето съвремие, които споделят мъдрост, подсказват решение, успокояват и вдъхват надежда. И предават своето послание: Не позволявайте огънят на любовта в сърцето ви да загасне. Той ще осветява пътя ви и ще бъде като здрава скала под краката ви в трудни моменти. Раздавайте щедро от този огън на хората около вас. Не прекъсвайте веригата на доброто... Предавайте нататък любовта!

animiran predai natatyk lubovta 650x650

"Не търси любовта, тя е навсякъде. Търси вътре в себе си покривалото, с което сам си я забулил..." Руми

 


ДВЕ КНИГИ! 300 ПРИТЧИ! МЪДРОСТ, ПРЕНЕСЕНА ПРЕЗ ВЕКОВЕТЕ! - СЕГА С 30% ОТСТЪПКА /при поръчка онлайн/

Безценна колекция от 300 притчи - отговори на всички въпроси, които човек си задава през живота си.

2 knigi pritchi promo january 2021 650x650 min

"Най-важната истина може да откриеш с помощта на един прост разказ, както изгубената златна монета - на светлината на най-евтината свещ."

gold button all promo min

Промоцията е валидна при поръчка онлайн!

Посетете нашата Фейсбук страница за още интересни статии.

 
 

Още публикации от категория "СИЛАТА НА ЖЕНСКАТА СЪЩНОСТ"

vig vsi4ki